Diëtistenpraktijk Maaspoort

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningshoeven 7 , 5235 BW 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Diëtistenpraktijk Maaspoort

Voor een persoonlijk voedingsadvies / dieet bij o.a. overgewicht, diabetes, verhoogd cholesterol, ongewenst gewichtsverlies, hoge bloeddruk, voedselovergevoeligheid en maag- en darmproblemen kunt u terecht bij de diëtist van Diëtistenpraktijk Maaspoort.

Een voedingsadvies dat aansluit bij uw leefgewoonten en specifieke gezondheidssituatie is eenvoudiger vol te houden en leidt u daadwerkelijk naar een gezondere levensstijl. Als diëtist van Diëtistenpraktijk Maaspoort leid ik u naar een evenwichtiger eetpatroon en minder gezondheidsproblemen.
Indien u wenst kan de diëtist u ook langdurige begeleiding bieden, om u te helpen uw goede voedingsgewoonte vast te houden.

De diëtist is direct toegankelijk, dit betekent dat u geen verwijzing van een arts meer nodig heeft.
Sommige zorgverzekeraars stellen voor hun vergoeding nog wel een verwijzing verplicht. (raadpleeg uw zorgverzekering of informeer bij de diëtist)

Al ruim 25 jaar kunt u bij Diëtistenpraktijk Maaspoort terecht voor advies over en begeleiding bij het verbeteren van uw levensstijl via goede voeding. Graag motiveer en ondersteun ik u om met een aangepaste levensstijl (o.a. met een dieet en beweging) uw gezondheidsproblemen te verminderen. Uw persoonlijke situatie is hierbij steeds het uitgangspunt. Immers, wat voor de één goed is, is voor de ander niet wenselijk of haalbaar. Bij ons geen algemene voedingshypes, maar gedegen kennis als basis voor een gezond leven.

Naast het gedegen advies en een motiverende begeleiding heeft Diëtistenpraktijk Maaspoort u nog meer te bieden. Het is een solopraktijk. U heeft dus altijd één aanspreekpunt. Dat wil zeggen dat u steeds dezelfde diëtist heeft en snelle en duidelijke begeleiding is dus vanzelfsprekend.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diëtistenpraktijk Maaspoort in Koningshoeven 7, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5235 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5235 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814821]