Dirkse vd Heuvel Fysio- en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vivaldistraat 8 , 5216 EL 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Dirkse vd Heuvel Fysio- en Manuele Therapie

Fysiotherapeutische en manueeltherapeutische zorg is erop gericht om mensen met klachten optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven en dient tevens om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij mensen te voorkomen.

Bij Fysiotherapie Dirkse van den Heuvel staan een actieve en persoonlijke benadering van de patiënt centraal. De patiënt speelt zelf een actieve rol in het genezingsproces en is mede verantwoordelijk voor het herstel van de klachten. De praktijk is laagdrempelig en direct toegankelijk zonder verwijsbriefje van de huisarts of specialist . Elke medewerker heeft zijn eigen specialisaties en er vindt onderling veel overleg plaats.

Fysiotherapie Dirkse van den Heuvel is deskundig op het gebied van actieve revalidatie en manuele therapie. Klantvriendelijkheid in al haar facetten staat hoog in het vaandel. Kernwoorden zijn: kwaliteit, maatwerk, deskundigheid en persoonlijke benadering. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken.

We hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars van Nederland

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om in de praktijk te komen, dan kunt u thuis behandeld worden.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons bezoeken op Vivaldistraat 8, bellen voor een afspraak (073-6120725) , of contact met ons opnemen via de email: [email protected] of via de website: www.dirksevandenheuvel.nl

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dirkse vd Heuvel Fysio- en Manuele Therapie in Vivaldistraat 8, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5216 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5216 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825908]