DRT Gietvloer, de perfecte vloer voor uw school!

DRT Gietvloer, de perfecte vloer voor uw school! van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  02-06-2009
Trefwoorden: Vloeren, Vloer, Gietvloeren

Steeds meer scholen kiezen voor een gietvloer of troffelvloer van DRT Vloeren. Dit is niet verwonderlijk aangezien DRT Vloeren meerdere certificaten en erkenningen bezit die kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. DRT Vloeren is zelf nauw betrokken met opleidingeninstituten doordat zijzelf een opleidingsbedrijf is, en niet zomaar een, in 2008 heeft DRT zelfs de prijs van opleidingsbedrijf 2008 afbouw gewonnen. DRT Vloeren is een van de meest gerenomeerde applicatiebedrijven in de vloerenbranche en is opgericht in 1983 en heeft al meer dan 25 jaar ervaring.

Oorsprong gietvloer
Een kunststof gietvloer is oorspronkelijk afkomstig uit de industrie maar wordt steeds vaker toegepast in esthetische projecten zoals woningen, winkels, showrooms en nu ook in scholen. Juist door de grote belastbaarheid van een polyurethaan gietvloer en de positieve eigenschappen zoals de krasbestendigheid, geluidsreductie en de lage onderhoudswerkzaamheden (geen periodiek onderhoud) maken deze vloer uitermate geschikt voor scholen. Dit kunnen zowel vloeren voor basisscholen, middelbare scholen en vervolgopleidingen zijn. Zo hebben wij ondermeer een polyurethaan gietvloer in de Radboud Universiteit, Universiteit Utrecht, verschillende basisscholen en ROC’s gelegd. Een referentielijst van project- en schoolvloeren is uiteraard bij DRT Vloeren op te vragen.

Voordelen DRT gietvloer
Een groot voordeel voor scholen is dat de vloer binnen 2-4 dagen kan worden gelegd zonder enige sloopwerkzaamheden. Een gietvloer van DRT is daarmee uitermate geschikt als renovatievloer voor scholen. Wanneer de leerlingen met een weekje vakantie zijn, kan ondertussen een vloer worden gelegd. De dikte van DRT gietvloer is 1-3 mm waardoor deurposten etc. niet hoeven te worden aangepast. Het is daarnaast de ideale renovatievloer om over marmoleum, pvc en linoleum te worden gelegd. Een economisch voordeel is daarbij dat periodiek onderhoud met was niet meer nodig is, en een polyurethaan gietvloer van DRT gaat daarnaast tientallen jaren mee. Vanwege de naadloze en vloeistofdichte eigenschappen is de vloer ook nog is erg onderhoudsvriendelijk.

Voor de wc’s en doucheruimtes is er de mogelijkheid om een vloeistofdichte antislip gietvloer of troffelvloer aan te brengen waardoor urine niet in de vloer kan trekken. Dit maakt de vloer hygiënisch en daarnaast erg duurzaam. Voor meer informatie over vloeren voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen kunt u contact opnemen of de folder (projectvloeren) aanvragen op onze website http://www.drt.nl.

Trefwoorden: Gietvloer, Gietvloeren, Kunststofvloeren, Naadloze Vloer, Onderhoudsvriendelijke Vloer, Polyurethaan Vloer, Projectvloer, Renovatie Vloer, Renovatie Vloeren, Renovatievloer, School Vloeren, Schoolvloer, Schoolvloeren, Vloer, Vloer School, Vloeren, Vloeren Renovaties, Ziekenhuisvloer, Zorginstelling Vloer,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share