DRT Gietvloeren omdat uw vloer bepalend is voor de sfeer

DRT Gietvloeren omdat uw vloer bepalend is voor de sfeer van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  09-03-2009
Trefwoorden: Vloeren, Vloer, Gietvloeren

De vloer is bepalend voor de sfeer
Het is een van de belangrijkste vertrekpunten voor interieurstylisten. Een gietvloer gemaakt op basis van cement of kunststof staat garant voor een bijzondere uitstraling. Er is een grote variatie aan sferen te creëren, van strak en vlak tot stoer en robuust. De keuze in eigentijdse kleuren, structuren en afwerkingen is bovendien zeer uitgebreid.

Service
Service staat bij DRT hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we al ruim 25 jaar actief in de markt en groeit onze klantenkring elk jaar aanzienlijk.  We gaan zelfs zover dat we een service team hebben aangesteld, speciaal gericht op het uitvoeren van service- en after-salestaken zodat u tevreden bent en blijft over uw gietvloer. Dit service team staat te allen tijde tot uw beschikking, ook als u al jaren een gietvloer heeft van DRT!

Garantie op uw gietvloer
U heeft garantie op de technische en esthetische eigenschappen en karakteristieken van de gietvloer zoals bij DRT gekocht. En natuurlijk garanderen we u dat de door DRT aangeboden gietvloer op correcte wijze en volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en opgeleverd.
Valt uw klacht binnen de garantievoorwaarden, dan zal DRT ofwel de gietvloer herstellen ofwel geheel vervangen. Mocht er onverhoopt iets met uw gietvloer gebeuren waardoor er blijvende beschadigingen ontstaan, neemt u dan gerust contact op met ons. U kunt ons bereiken onder nummer 0412-642588.

Onderhoud van uw gietvloer
Doordat een DRT gietvloer een gesloten top heeft is de vloer bijzonder onderhoudsarm. Over het algemeen is stofwissen, stofzuigen (met een zachte borstel) en eenmaal per week moppen met water en een neutraal reinigingsmiddel voldoende. De gietvloer is niet gevoelig voor vlekken, en etensresten zoals jus d'orange, chocolademelk en vetten zijn zeer gemakkelijk af te nemen. Ook zijn gietvloeren goed bestand tegen vloeistoffen als thee, koffie, wijn etc. Laat het echter niet inwerken en streef ernaar deze vloeistoffen binnen een half uur van de gietvloer te halen.

Streepvorming door schoenen is over het algemeen gemakkelijk te verwijderen met een doek. Probeer echter de strepen zo snel mogelijk te verwijderen zodat ze niet de kans krijgen in te drogen waardoor ze moeilijker reinigbaar zijn. Is dit laatste het geval, laat dan het onderhoudsmiddel 5 minuten intrekken en verwijder de streep met een zachte doek.
Let op bij gebruik van schuursponsjes of een schuurmiddel, door te intensief gebruik kunnen doffe plekken ontstaan Neem voor specifieke tips of een passend advies contact met ons op.

Trefwoorden: Betoonlook Gietvloer, Drt Gietvloer, Drt Gietvloeren, Gietvloer, Gietvloeren, Vloer, Vloeren,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share