DRT legt 20.000m2 vloer in nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  21-04-2009
Trefwoorden: Vloeren, Design, Ziekenhuis

Het grootse niet academische ziekenhuis van Nederland is in het voorjaar 2011 klaar. Maar de bouw is al druk aan de gang. Het gaat om een ziekenhuis van totaal 100.000m2 in bouwvolume. DRT Vloeren legt hier zo'n 20.000 m2 kunststofvloer in.

De nieuwe vestiging in Den Bosch herbergt 770 bedden en een omvangrijk multidisciplinair spreekuur- en behandelcentrum. DRT Vloeren gaat hier de kunststof gietvloer leggen in de vele verschillende ruimtes in het gebouw. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen patiënten en bezoekers in het nieuwe ziekenhuis verwacht.

Met zoveel mensen over de vloer, moet de vloer wel aan kwalitatief hoge eisen voldoen. Juist daarom is DRT Vloeren gevraagd om de kunststof vloeren te leggen in dit gebouw.

Het is niet voor niets dat DRT Vloeren al in meerdere ziekenhuizen gietvloeren heeft gelegd, zoals het UMC Radboud te Nijmegen, Emma kinderziekenhuis te Amstelveel (AMC) en het universitair longcentrum Dekkerswald te Groesbeek. Mede door de vele certificaten, erkenningen en lidmaatschappen kan DRT Vloeren de betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen die ziekenhuizen zeer belangrijk vinden.

DRT Vloeren is dan ook aangesloten bij het CBW, Stichting Vloer-Keur en NOA-Afbouw. Daarnaast bezit het VCA en ISO certificaten.

Trefwoorden: Design, Drt Vloeren, Epoxy, Gietvloer, Gietvloer Kwaliteit, Gietvloeren, Kunststofvloer, Polyurethaan, Project Vloeren, Vloeren, Ziekenhuis, Ziekenhuizen,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share