Gietvloer van DRT Vloeren op cover NAi architecten jaarboek ‘08-‘09!

Gietvloer van DRT Vloeren op cover NAi architecten jaarboek ‘08-‘09! van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  25-06-2009
Trefwoorden: Architecten, Vloeren, Architectuur

De witte gietvloer van DRT Vloeren met vestigingen in Den Bosch, Antwerpen en Oss, ligt in de prestigieuze Villa 1 te Ede. Deze villa is ontworpen door architect Nanne de Ru van Powerhouse Company. In het jaar 2008 heeft de strakke maar toch warm aandoende villa 1 ondermeer de Dutch Design Award, en NAi AM Prijs 2008 in de wacht gesleept. Nu staat deze prachtige villa wederom in de belangstelling met haar verschijning op de cover van het NAi jaarboek ’08-‘09.

De witte gietvloer van DRT van het type Urban Velvet plus, is mede verantwoordelijk voor het winnen van deze prestigieuze prijzen en het behalen van de cover. In het tijdschrift Eigenhuis & Interieur was ondermeer te lezen; “het effect van de witte gietvloer is fenomenaal en geeft een extra ruimtelijk effect!”. Dat de gietvloer nu op de voorkant staat van het jaarboek van het Nederlandse Architecten instituut is een extra compliment naar het team van DRT Vloeren. Het was dan ook geen makkelijke opdracht om de gietvloer zowel binnen als buiten te leggen. Vocht en temperatuur condities zijn erg belangrijk bij het leggen van een gietvloer, om ook dit buiten gecontroleerd te houden, vergt veel geduld en expertise van de vloerenleggers uit Noord-Brabant. Voor verkleuring door UV-straling hoeft men niet bang te zijn aangezien door de hele villa de Urban Velvet plus versie ligt. Deze versie heeft een speciale uv bescherming die in alle lagen van de vloer is aangebracht en daardoor niet kan verkleuren. De vloer buiten blijft dus net zo wit als de gietvloer die binnen ligt.

Dat architect Nanne de Ru van Powerhouse Company voor DRT Vloeren heeft gekozen is niet verwonderlijk. DRT Vloeren is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van gietvloeren en andere kunststofvloer toepassingen en is daarmee de specialist op het gebied van gietvloeren. Het bedrijf bezit daarnaast meerdere certificaten, erkenningen en maakt alleen gebruik van de beste materialen.

Trefwoorden: Architecten, Architectuur, Gietvloer, Gietvloer Prijs, Gietvloeren, Naadloze Vloer, Polyurethaan, Prijzen, Vloer, Vloeren,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share