Living Concrete PLantlab 's-Hertogenbosch

Living Concrete PLantlab 's-Hertogenbosch van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  25-11-2014
Trefwoorden: Pvc Vloeren, Betoonlook Gietvloer

Onlangs is er naar tevredenheid een grote Living Concrete gietvloer in PLantLab te 's-Hertogenbosch gelegd. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft, in aanwezigheid van ruim 700 nationale en internationale genodigden, dinsdag 30 september jl. het nieuwe state-of-the-art onderzoekscentrum en hoofdkantoor van PlantLab in ’s-Hertogenbosch geopend. Met plantfysiologie als haar basis heeft PlantLab een gepatenteerde technologie ontwikkeld waarbij gewassen in Plant Production Units – volledig gesloten klimaatruimten zonder daglicht – gekweekt worden. De opening van de nieuwe faciliteit markeert de start van een grootschalige uitrol van het PlantLab concept met internationale partners in diverse markten. In zijn toespraak hield PlantLab CEO Gertjan Meeuws de genodigden voor: “Wij zijn op een missie om te zorgen dat planten hun volledige potentie kunnen benutten en om onze partners de mogelijkheid te bieden te kunnen veredelen en oogsten onafhankelijk van tijd en locatie. Samen met onze partners willen wij ervoor zorgen dat straks 9 miljard mensen kunnen beschikken over veilig, voedzaam, lekker en betaalbaar voedsel. In onze Plant Production Units besparen we 90% op het watergebruik. Planten blijken in onze groeiomgeving ongevoelig voor ziekten en plagen”. De methode van PlantLab kent een brede range van toepassingen in de markt, variërend van veredeling en productie van groente, fruit en bloemen, en de productie van ingrediënten voor kindervoeding, medicijnen, smaak- en geurstoffen en cosmetica. PlantLab is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Noordoost-Brabant als Agrifood Capital, waar onderwijsinstellingen, overheid en bedrijfsleven op hoogwaardig niveau samenwerken op het terrein van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Tijdens de opening werd ook aandacht besteed aan de PlantLab Playground Foundation. Een sociaal innovatie platform waar studenten van vooraanstaande internationale universiteiten werken aan oplossingen voor behoeften in de wereld waar de PlantLab technologie bij gebruikt kan worden. Meeuws: “In de PlantLab Playground luisteren we zorgvuldig naar studenten, tieners en kinderen. Het is hún toekomst waaraan wij werken; zij moeten betrokken zijn, zo niet de leiding krijgen.”

Trefwoorden: Betoonlook Gietvloer, Pvc Vloeren,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

05-09-2012

DRT bij 'Made in Oss' op TV

DRT Vloeren is in het programma Made in Oss van D-TV te zien, waar ingegaan wordt op de geschiedenis van DRT


11-03-2011

Gietvloer die duurzaam en groen is

De green label gietvloer is milieuvriendelijk en duurzaam.


21-04-2010

PU-Gietvloer van DRT wederom op TV

PU-gietvloer van de hoogste kwaliteit, UV stabiel en met zorg en passie gelegd.


12-03-2010

Urban Velvet PU Gietvloer

Strakke design gietvloeren op basis van Polyurethaan (pu).


Officiële opening DRT Gietvloeren Antwerpen tijdens A.Track designevenement van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
18-09-2009

Officiële opening DRT Gietvloeren Antwerpen tijdens A.Track designevenement

DRT Gietvloeren Antwerpen opent officieel haar deuren tijdens het A.Track designevenement van 24 t/m 26 september. Tijdens dit evenement zullen 15 topdesignzaken te Antwerpen de deuren openen voor architecten, interieurstylisten en het publiek. DRT Gietvloeren zal laten zien wat er allemaal mogelijk is in het interieur met gietvloeren. Een ideaal moment om DRT Gietvloeren te presenteren aan het Vlaamse publiek. DRT Gietvloeren Antwerpen is al meer dan een maand officieus open wat gepaard ging


Gietvloer van DRT Vloeren op cover NAi architecten jaarboek ‘08-‘09! van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
25-06-2009

Gietvloer van DRT Vloeren op cover NAi architecten jaarboek ‘08-‘09!

Gietvloer van DRT vloeren gelegd in de Villa 1 te Ede, staat opnieuw in de schijnwerpers. Villa 1 ondermeer winnaar van NAi AM prijs 2008 en de Dutch Design Award (beste interieur design) staat nu op de cover van het architecten jaarboek NAi '08-'09. De gietvloer van DRT is mede verantwoordelijk voor het winnen van deze prijzen, zo stelde het tijdschrift Eigenhuis & Interieur ondermeer; "het effect van de witte gietvloer is fenomenaal en geeft een extra ruimtelijk


DRT Gietvloer, de perfecte vloer voor uw school! van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
02-06-2009

DRT Gietvloer, de perfecte vloer voor uw school!

Steeds meer scholen kiezen voor een gietvloer of troffelvloer van DRT Vloeren. Dit is niet verwonderlijk aangezien DRT Vloeren meerdere certificaten en erkenningen bezit die kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Scholen hebben vloeren die intensief worden belast, een kunststof gietvloer van DRT is hier precies voor gemaakt, maar is onderhoudsvriendelijker en duurzamer dan de huidige systemen op basis van marmoleum, linoleum of pvc.  


21-04-2009

DRT legt 20.000m2 vloer in nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis

DRT Vloeren legt vloer in het nieuwe Jeroen Bosch ziekenhuis van 20.000m2.


Witte gietvloer van DRT in Eigenhuis&Interieur van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
16-03-2009

Witte gietvloer van DRT in Eigenhuis&Interieur

DRT Vloer legt witte gietvloer in winnend architectuur project.
De witte urban velvet gietvloer van DRT Vloeren is mede verantwoordelijk voor de nominatie en prijs in de architectuurwereld. Villa 1 gerealiseerd door Powerhouse in de bosrijke omgeving van Ede, is genomineerd voor de Mies van der Rohe award 2009 en heeft de AM NAi prijs 2008 al binnen gesleept.


16-03-2009

De gietvloer: Het renovatieproduct!

Een nieuwe vloer in tijden van een recessie? Renoveer uw oude vloer met een DRT-gietvloer! DRT Vloeren bestaat al meer dan 25 jaar en is de specialist op het gebied van gietvloeren. Wilt u uw huis opknappen, renoveren of nieuw leven in blazen? Begin met de vloer! De basis van het interieur!


DRT gietvloeren legt unieke gietvloer voor Lairesse Apotheek in Amsterdam van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
09-03-2009

DRT gietvloeren legt unieke gietvloer voor Lairesse Apotheek in Amsterdam

De ene vloer is de andere niet. Neem de gietvloer van de Lairesse Apotheek in Amsterdam. Je hebt het idee over een bladerendek te lopen. Het gevoel in een heel natuurlijke omgeving te zijn, wordt geaccentueerd door een grote rechtopstaande boomstam midden in de zaak.


DRT vloeren legt gietvloeren in sport 2000 winkels van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
09-03-2009

DRT vloeren legt gietvloeren in sport 2000 winkels

Naast de Sport 2000 te Helmond hebben inmiddels meerdere winkels binnen het 'Sport 2000' concept hun deuren geopend. Natuurlijk zijn ook hier de prachtige gietvloeren met sintelbaan van DRT Vloeren te bewonderen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in de vestigingen te Naaldwijk, Venray, Dronten, Tegelen, Dordrecht, Almere, Hilversum, Winterswijk, Oss, Middelburg en Nijmegen.


DRT legt 4.000m2 wit glanzende gietvloer bij Villa Arena van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
09-03-2009

DRT legt 4.000m2 wit glanzende gietvloer bij Villa Arena

Goossens wonen&slapen is een vaste klant van DRT Vloeren. Onlangs heeft DRT voor de vestiging in de Villa Arena te Amsterdam een witte glanzende gietvloer geplaatst met een totaaloppervlakte van 4.000m². In de vestiging te Baarle Nassau heeft DRT 11.000 m² een gietvloer gelegd in een warme grijstint, terwijl andere vestigingen weer voor een stoere cementgebonden gietvloer hebben gekozen.  Een mooie samenwerking die we nog lang hopen door te zetten!


Binnenkort ook DRT Design gietvloeren in Antwerpen van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
09-03-2009

Binnenkort ook DRT Design gietvloeren in Antwerpen

Begin mei 2009 opent DRT Vloeren haar vestiging in Antwerpen. Mocht u eerder vragen hebben over onze collectie gietvloeren, dan staan we u natuurlijk graag te woord. U kunt ons bereiken onder het nummer 0031-(0)412 642588. U kunt ook onze site de nodige info vinden!