Samenwerking DRT en internationaal architect Winy Maas

Samenwerking DRT en internationaal architect Winy Maas van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Door: DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist  15-02-2013
Trefwoorden: Architecten, Gietvloer, Kunststof Vloer

Als (landschaps-) architect bij MVRDV heeft Schijndelaar Winy Maas (1958) de opdracht gekregen om de Glazen Boerderij te ontwerpen. Schijndel heeft door de bombardementen tijdens Operatie Market Garden 1944 een opvallend groot marktplein. Al in 1980 spoorde Maas de toenmalig burgemeester aan deze plek op te vullen met een bijzonder gebouw. Hij heeft tot 2012 moeten wachten voordat zijn visie in vervulling ging.

Winy Maas is al meermalig in het wereldnieuws geweest met controversiële ontwerpen, zoals 'the cloud'. Ook is hij verantwoordelijk voor het televisiecentrum Villa VPRO en de WoZoCo's in Amsterdam. Als professor aan de TU in Delft en gastprofessor aan het Massachusetts Institute of Technology is Maas een ware autoriteit op het gebied van architectuur.

Ook de Glazen Boerderij is een ontwerp waarmee Maas de wereldmedia aan zich weet te binden, door controversie omtrent het gebouw.DRT Gietvloeren heeft in totaal 350 m² aan diverse vloerafwerkingen mogen plaatsen. We zijn er trots op dat DRT Gietvloeren aan zo,n geweldig project heeft mogen meewerken!

Trefwoorden: Architecten, Design-gietvloer, Design-gietvloeren, Designvloeren, Drt Gietvloer, Foto Gietvloer, Gietvloer, Kunststof Vloer, Naadloze Vloer, Polyurethaan Vloer,

Contact DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist

Perfect White gietvloer van DRT Gietvloeren van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
05-04-2012

Perfect White gietvloer van DRT Gietvloeren

De DRT Perfect White gietvloer is een unieke wittint die ideaal is te combineren met andere kleuren.


Gietvloer specialist - DRT Gietvloeren wederom onderdeel design evenement te Antwerpen van DRT Gietvloeren, Gietvloer Specialist thumbnail
05-10-2011

Gietvloer specialist - DRT Gietvloeren wederom onderdeel design evenement te Antwerpen

Gietvloer specialist - DRT Gietvloeren wederom onderdeel van designparcours op 6-8-9 okt. te Antwerpen