DSA architectenbureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Orthenstraat 65 , 5211 SW 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over DSA architectenbureau

Architectuur is de afgelopen decennia steeds meer in de belangstelling komen te staan. Waar in de voorgaande periode commerciële belangen dikwijls de boventoon voerden, zijn opdrachtgevers, architecten en gebruikers zich vandaag de dag meer bewust van de culturele, artistieke en duurzame betekenis en mogelijkheden van architectuur. Zo wordt er meer aandacht besteed aan een kwalitatieve en intelligente inrichting van onze leefwereld en wordt architectuur en duurzaamheid vaker ingezet als een instrument om de identiteit van de betrokkenen uit te drukken. Kortom, de kennis en daarmee ook de waardering van architectuur is toegenomen.

DSA speelt in op deze ontwikkeling. Zij kenmerkt zich door een balans te realiseren tussen de marketingtechnische en economische belangen van de opdrachtgever, de wensen en behoeften van de gebruikers én haar eigen architecturale en stedenbouwkundige ambities. Omdat een gebouw jaren lang bestaat en daarmee het visuele landschap bepaalt, streeft DSA naar een evenwicht tussen ‘koopmanschap’ en ‘kunstenaarsschap’. Dat doet zij aan de hand van de volgende uitgangspunten.

Onderzoek

De ontwerpen van DSA worden gebaseerd op architectonisch en stedenbouwkundig onderzoek, omdat elke opdracht verschilt en daarom telkens een nieuwe, kritische aanpak vereist.

Integraal ontwerpen

DSA streeft naar een product, waarin een samenhang bestaat tussen de architectonische uitwerking van het programma van eisen, de stedenbouwkundige situatie en de inrichting van de openbare ruimte.

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is DSA architectenbureau in Orthenstraat 65, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5211 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5211 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816703]