Nieuw: sneeuwvakantie overzicht op Feel2Travel.nl

Nieuw: sneeuwvakantie overzicht op Feel2Travel.nl van Feel2travel.nl

Door: Feel2travel.nl  14-11-2008
Trefwoorden: Wintervakantie, Sneeuwvakantie

Een jaar na de officiële lancering is Feel2Travel.nl verder uitgebreid en vinden nu ook wintervakantie liefhebbers via deze reiswebsite eenvoudig een passende sneeuwvakantie.

Compleet sneeuwvakantie overzicht.
Wintervakantie liefhebbers vinden vanaf heden gemakkelijk een sneeuwvakantie via de website www.feel2travel.nl. Het aanbod sneeuwvakanties is groot en omvat vele wintervakantie landen. In samenwerking met betrouwbare sneeuwvakantie partners wordt een uitgebreid aanbod wintervakanties geboden. Men kan verblijven in een sneeuwvakantie hotel, appartement of chalet. Het sneeuwvakantie motto van Feel2Travel is ‘wees actief in de sneeuw en je zult merken dat je er met een sneeuwvakantie echt even helemaal uit bent’. Per land vindt men het aanbod voor een sneeuwvakantie van de meeste Nederlandse wintervakantie reisorganisaties.

Gratis wintervakantie reisbemiddeling.
De sneeuwvakantie reisbemiddeling van Feel2Travel is gratis. Klanten betalen geen extra kosten voor de geboden sneeuwvakantie service. Wintervakantie reserveringen worden direct bij de sneeuwvakantie touroperator geplaatst. Voor het boeken van een sneeuwvakantie betaalt men dus alleen de sneeuwvakantie reistarieven van de samenwerkende reisorganisator van wintervakanties.

Trefwoorden: Sneeuwvakantie, Wintervakantie