Website reisburo Feel2Travel verder uitgebreid

Website reisburo Feel2Travel verder uitgebreid van Feel2travel.nl

Door: Feel2travel.nl  14-11-2008
Trefwoorden: Hotels, Hotel, Beauty

Een jaar na de officiële lancering is Feel2Travel.nl verder uitgebreid met winterzon vakanties en vinden wintervakantie liefhebbers via deze reiswebsite eenvoudig een passende sneeuwvakantie. Ook is het autovakantie aanbod in Scandinavië verder uitgebreid en kunnen reislustigen op zoek naar een autovakantie en rondreis in Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Time to slow down.
Onder het motto ‘time to slow down’ speelt Feel2Travel in op de groeiende behoefte om te ontsnappen aan de toenemende maatschappelijke druk. Vakantie is bij uitstek een tijd voor zingeving en verdieping, om dagelijkse zorgen los te laten en het eens lekker rustig aan te doen. In het hotel kan de gast uitgebreid dineren of genieten van weldadige wellness en in de directe omgeving proeven van natuur en cultuur. De hotels op www.feel2travel.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op sfeer, bijzonder karakter en rustige ligging. Zo is de consument zeker van een goed hotel in een mooie inspirerende omgeving om met een wellness of culinair hotelarrangement even los te komen van het 'druk-druk-druk' zijn en om samen ‘waardevolle langzame tijd’ door te brengen.

Hotelarrangementen, autovakanties en winterreizen.
Feel2Travel presenteert zich als dè specialist voor een sfeervol hotelarrangement, ontspannen autovakantie en avontuurlijke rondreis in ‘groene vakantielanden’. De website www.feel2travel.nl is sinds 2006 actief. Met name de uitgebreide keuze culinaire en wellness arrangementen in sfeervolle charmehotels en de uitgebalanceerde autovakantie reizen worden zeer gewaardeerd. Meestal kan een hotel en arrangement direct online uit beschikbaarheid worden gereserveerd. Het aanbod bestaat uit charmehotels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Frankrijk. Tevens biedt Feel2Travel een uitgebreid reispakket voor een  zomervakantie of wintervakantie in Lapland en uitgestippeld autorondreis op natuurbestemmingen in Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Full service internetreisbureau.
Een autovakantie en autorondreis kan ook op maat worden samengesteld. Alle hotels en arrangementen zijn dan vooraf gereserveerd. Naar wens kunnen ook overtochten, vluchten en autohuur in het reispakket worden opgenomen. Klanten ontvangen niet alleen een bevestiging per e-mail, maar krijgen tevens uitgebreide hotel- en reisdocumentatie per post thuisgestuurd. Met al deze diensten mag Feel2Travel zich met recht een servicegericht internetreisbureau noemen.

Gratis reisbemiddeling.
De reisbemiddeling van Feel2Travel is gratis. Klanten betalen geen extra kosten voor de geboden vakantie service. Offertes worden gratis op maat gemaakt en voor het boeken van een vakantie betaalt men alleen de reistarieven van de samenwerkende reisorganisator.

Uitgebalanceerde autovakantie reizen.
Bij Feel2Travel houdt men er niet van te haasten, maar juist om het rustig aan te doen en intens te genieten van de omgeving. Daarom worden er uitgebalanceerde autorondreizen op natuur bestemmingen aangeboden waarbij er voldoende gelegenheid is het land of de streek tijdens de autovakantie op een relaxte manier te bekijken en te ervaren. Steeds is er tijd om ook eens rustig te kunnen uitslapen, verblijft men in een week minimaal een keer langer dan een nacht op dezelfde plaats en hoeft hooguit twee keer een grotere afstand te worden afgelegd.

Kwaliteitskeurmerk Qshops.
Feel2Travel draagt het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Zo weet de consument zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn en reisboekingen en internetbetalingen veilig zijn.

Trefwoorden: Autoreis, Autorondreis, Autorondreizen, Autovakantie - Autovakantie Reizen - Autovakanties - Vakantie - Weekendje Weg - Reisburo, Beauty, Culinair, Gastronomie, Gastronomisch, Hotel, Hotelarrangement, Hotels, Kuren, Kuur, Midweek, Reisbureau, Weekend, Weekendje, Wellness,