Fiedler Acupunctuurpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graafseweg 241 F , 5213 AH 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Fiedler Acupunctuurpraktijk

De praktijk van Joop Fiedler is een praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur. Zijn behandelingen bestaan vaak uit combinaties van acupunctuur, orgaanmassages en oefeningen. Ook geeft hij adviezen rondom voeding en leefwijze en schrijft hij, indien nodig, orthomoleculaire middelen voor.
Zijn specialisatie is stress en spanningsgevoelige klachten.

Acupunctuur:Acupunctuur is een behandelvorm uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).
Andere behandelvormen zijn Chinese kruidengeneeskunde, acupressuur (tuina), oefentherapie (Qi Cong) en voeding. Al deze therapieën zijn gebaseerd op dezelfde principes en uitgangs-
punten: de Yin-Yang theorie.

Yin en Yang zijn twee begrippen uit de Chinese Geneeskunde die ons meer inzicht geven in energie, hoe het werkt en wat het doet.
Yin en Yang zijn twee uitersten. Zo staat Yang voor verwarmend, activerend en beweging, aangegeven met het element “vuur”. Daartegenover staat Yin als verkoelend, rustgevend, passiviteit en inkeer, aangegeven met het element “water”. Echter niets is alleen Yin of alleen Yang. Yin en Yang hebben elkaarnodig en kunnen niet zonder elkaar bestaan. Als ze niet samengaan, is er geen leven. Wij, ons lichaam, elk onderdeel van onszelf, hoe klein ook, is onder te verdelen in een hoeveelheid Yin en een hoeveelheid Yang. Ook het functioneren van al deze onderdelen, van de orgaansystemen, van de hormonale en neurologische systemen is te verdelen in een hoeveelheid Yin en Yang.

Algemene informatie over fysiotherapie vindt u op de site van het genootschap voor fysiotherapeuten: >www.fysiotherapie.nl

De specifieke fysiotherapeutische handelingen die ik in mijn praktijk veelal toepas hebben vaak ook verbinding met mijn achtergrond als acupuncturist en de holistische benadering zoals die in vele alternatieve therapieën wordt toegepast.- Het holisme ziet de mens als eenheid van lichaam en geest die functioneert in z’n omgeving.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fiedler-Acupunctuurpraktijk/1541439139440223

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fiedler Acupunctuurpraktijk in Graafseweg 241 F, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5213 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5213 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826121]