Frank van Nuus Antieke Klokken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuid Willemsvaart 577 , 5211 SJ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Frank van Nuus Antieke Klokken

De wereld van de klok is de wereld van Frank van Nuus, gediplomeerd juwelier en uurwerkmaker van antieke klokken en barometers. Na de vakschool in Schoonhoven en jarenlange ervaring bij oude rotten heb ik nu al meer dan twintig jaar een eigen zaak in de binnenstad van `s-Hertogenbosch. Wij werken met veel plezier aan collecties van verzamelaars. Maar ook voor hedendaagse klokken bent u bij ons van harte welkom.

De collectie van Frank van Nuus is niet alleen bijzonder, maar ook erg divers. Zelf is hij erg gecharmeerd van een prachtig Amsterdams Staand Horloge van voor 1740. Een exceptioneel uurwerk waarvan er niet veel in omloop zijn. Maar ook minder kostbare kwaliteitsklokken vindt u terug in de collectie van Frank van Nuus, zoals de Franse Comtoiseklok en de Engelse pubklok. U zult zien dat elk antiek uurwerk een waar kunstwerk is, dat tot zijn recht komt in elk interieur. Niet alleen is de aankoop van een antieke klok of barometer iets speciaals, het is ook een waardevaste investering voor de toekomst.

Wij beschikken over een eigen showroom van ongeveer 200 m2 met wel 250 klokken en barometers in alle prijsklassen.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: deelreparaties (één jaar garantie), totaalrestauraties (drie jaar garantie), taxatierapport en restauratiefoto,s. Halen en brengen van uw uurwerk is mogelijk.

Bij uurwerkmaker en restaurateur Frank van Nuus is uw uurwerk - hoe kostbaar ook - in betrouwbare handen. Als lid van de Vereniging Nederlands Antiquairs Genootschap (VNAG) onderscheidt Frank van Nuus zich als een bonafide antiquair en kunsthandelaar.
Reparatie en onderhoud
door uurwerkmaker Frank van Nuus
Als specialist repareert en onderhoudt uurwerkmaker Frank van Nuus een groot scala aan uurwerken. Zowel mechanische als elektrische klokken, barometers en speeldozen. Zijn uitdaging is om elke klok die niet meer loopt weer goed te laten functioneren.

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Frank van Nuus Antieke Klokken in Zuid Willemsvaart 577, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5211 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5211 SJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826298]