Dennis Sewberath Misser versterkt team GMI in ‘s-Hertogenbosch

Dennis Sewberath Misser versterkt team GMI in ‘s-Hertogenbosch van Gmi (global Market Insite, Inc.)

Door: Gmi (global Market Insite, Inc.)  22-04-2008
Trefwoorden: Aangenomen, Gmi

’s-Hertogenbosch, 22 april 2008 – GMI (Global Market Insite, Inc.), leverancier van wereldwijde market intelligence oplossingen, heeft per 1 januari 2008 Dennis Sewberath Misser aangenomen als Sr. Technical Project Manager voor Europa.
Na een IT loopbaan werkte Dennis 7 jaar als technisch projectleider en programmeur. Nu is hij binnen GMI verantwoordelijk voor het continue verbeteren van onze service en de technische behoeftes van onze klanten.

“Naast deze nieuwe uitdaging bij GMI studeer ik in de avonduren aan mijn laatste jaar software engineering. Met deze studie kan ik mij nog verder ontwikkelen op mijn vakgebied en heb ik GMI net een beetje extra te bieden.”

Leon de Koning, Managing Director, Northern Europe bij GMI: “Wij werven mensen die veelzijdig zijn, en dagen hen uit zich te ontwikkelen. Dennis past precies in dat profiel. Wij willen Dennis de kans geven verder te groeien tot specialist op zijn gebied en zijn blij dat hij zijn uitdaging bij GMI vindt. In een groeiende organisatie als GMI verwacht ik voor Dennis een mooie toekomst.”


Noot voor de redactie: Foto op hoge resolutie van Dennis Sewberath is op te vragen via tdeheer@gmi-mr.com.

Over GMI
GMI (Global Market Insite, Inc.) is het enige bedrijf dat uitgebreide geïntegreerde oplossingen biedt waarmee marktonderzoekbureaus en marktonderzoekafdelingen van grote ondernemingen marktinformatie kunnen vergaren vanuit de hele wereld. GMI biedt een van ’s werelds grootste, internationale panels, met meer dan 6 miljoen panelleden in 200 landen. Daarnaast biedt GMI softwaretools waarmee men onderzoeksprojecten tijdens het hele traject kan beheren en automatiseren, sterke real-time oplossingen voor de verwerking van enterprise feedback en continu beschikbare servicebureaudiensten ter ondersteuning van marktonderzoekprojecten. GMI werd opgericht in 1999 en heeft naast het hoofdkantoor in Seattle, Washington, kantoren in vijf verschillende werelddelen. In 2006 werd GMI 93ste in Inc. Magazine's Inc. 500, 4de in Deloitte's Technology Fast 50 voor de staat Washington en 105de in Deloitte's Technology Fast 500 voor Noord Amerika. Meer informatie is beschikbaar op www.gmi-mr.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Tineke de Heer

Marketing Coordinator, Europe
tdeheer@gmi-mr.com
GMI (Global Market Insite, Inc.)
Tel.: +31 (0)73 615 4370
Fax: +31 (0)73 613 8044

Integrated solutions for market intelligence
www.gmi-mr.com

Trefwoorden: Aangenomen, Gmi

Contact Gmi (global Market Insite, Inc.)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share