GMI organiseert Research Analyzer bijeenkomst op 16 en 25 januari

Door: Gmi (global Market Insite, Inc.)  05-01-2007
Trefwoorden: Evenement, Marktonderzoek, Presentatie

‘s-Hertogenbosch, 5 januari 2007 - GMI (Global Market Insite, Inc.), leverancier van wereldwijde market intelligence oplossingen, organiseert op 16 en 25 januari aanstaande een Research Analyzer bijeenkomst. Deze bijeenkomst geeft een ieder die geïnteresseerd is in marktonderzoek een uiteenzetting van de verschillende mogelijkheden voor data analyse met behulp van Research Analyzer. Ook de nieuwe ontwikkelingen in online marktonderzoek komen aan bod.

Research Analyzer is een desktop analyse tool waarmee, met reeds bewerkte data bestanden, snel grafieken en tabellen gemaakt kunnen worden die eenvoudig naar Microsoft Office of Acrobat-pdf te exporteren zijn. Dit ongeacht de grootte van de dataset. Research Analyzer brengt realtime-inzicht binnen handbereik.

Aanmelden en locatie
De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar [email protected] of via http://vp-nri.com/take/?i=110199&h=viZxeGSZjp8orpPwQQgvHw. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagochtend 16 januari van 9.30 tot 11.30 uur en donderdagmiddag 25 januari van 13.30 tot 15.30 op het kantoor van GMI in ’s-Hertogenbosch.

Trefwoorden: Bijeenkomst, Evenement, Marktonderzoek, Online Marktonderzoek, Presentatie, Research, Research Analyzer

Contact Gmi (global Market Insite, Inc.)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share