GMI vergroot zijn wereldwijde panel naar 6.000.000 consumenten

Door: Gmi (global Market Insite, Inc.)  22-05-2007
Trefwoorden: Marktonderzoek, Panel, Online Marktonderzoek

Diepgaande analyse mogelijkheden van consumententrends en -denkwijzen in ontwikkelende markten

‘s-Hertogenbosch, 22 mei 2007 - GMI (Global Market Insite, Inc.), leverancier van wereldwijde market intelligence oplossingen, kondigt aan dat zijn wereldwijde online consumentenpanel gegroeid is naar meer dan 6.000.000 leden. De voornaamste groei werd gerealiseerd in China en India. Hiermee speelt GMI in op de grote vraag van multinationals naar real-time inzicht in deze ontwikkelende markten. Het consumentenpanel in China is sinds juli 2006 met 65% gegroeid en het panel in India is met 421% toegenomen.

Inzicht in consumentengedrag in opkomende markten is essentieel om westerse marketing initiatieven succesvol te kunnen vertalen naar andere culturen. Door het vergroten van de panels in China, India en andere ontwikkelende economieën speelt GMI in op deze behoefte. Nu kunnen marktonderzoeksbureaus en grote FMCG merken effectief onderzoek uitvoeren en uiteindelijk succesvolle marketingcampagnes ontwikkelen die aansluiten op de voorkeuren van de locale consument.

“Omdat bedrijven willen uitbreiden buiten de traditionele westerse markt wordt de behoefte om goed geïnformeerd te zijn steeds belangrijker”, aldus Leon de Koning, Managing Director, Northern Europe bij GMI. “Bedrijven willen inspringen op nieuwe mogelijkheden in snelgroeiende markten. Een nieuwe markt betreden of een nieuw product lanceren is altijd risicovol. GMI biedt via zijn consumentenpanels inzicht in de consumentenbehoeften en -denkwijzen. Zo kunnen bedrijven de risico’s minimaliseren voordat geïnvesteerd wordt in nieuwe projecten. Als timing van cruciaal belang is, kan via het consumentenpanel ook in een korte tijd onderzoek worden uitgevoerd.”

Trefwoorden: Consumentenpanel, Gmi, Marktonderzoek, Online Marktonderzoek, Panel,

Contact Gmi (global Market Insite, Inc.)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share