Haga & Dijkstra Psychologenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frederik Hendriklaan 21 , 5212 BA 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haga & Dijkstra Psychologenpraktijk

Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra c.s is een praktijk voor eerstelijnspsychologie en psychotherapie, met vrijgevestigde GZ-psychologen en psychotherapeuten.

De praktijk bestaat sinds 1985 als eerstelijnsinstelling, en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de omvang van nu. De missie van deze praktijk is om eenheid van kwaliteit in verscheidenheid aan te bieden. Wij proberen daarin te slagen door bij voortduring onze geboden kwaliteit in het oog te houden en waar nodig te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor professionele hulp of begeleiding, wanneer u het gevoel heeft zelf uw problemen niet meer te kunnen oplossen. Dit kan voor kinderen en jeugd (jeugdzorg), volwassenen en ouderen.

Afhankelijk van uw probleem en naargelang de behandelaar kan deze hulp bestaan uit: psychologisch advies, psychologische begeleiding of psychotherapie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haga & Dijkstra Psychologenpraktijk in Frederik Hendriklaan 21, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5212 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5212 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826922]