HAS KennisTransfer en Bookerz.nl zetten prijswinnaars in het zonnetje

HAS KennisTransfer en Bookerz.nl zetten prijswinnaars in het zonnetje van Has Kennistransfer

Door: Has Kennistransfer  08-02-2008
Trefwoorden: Prijsvraag Has Kennistransfer Weekendje Weg

Omdat HAS KennisTransfer per september 2007 is overgegaan op een nieuwe huisstijl was een prijsvraag uitgeschreven voor alle relaties. Zij maakten kans op een weekendje weg, een theaterarrangement of een diner voor twee. Deze prijzen werden mede mogelijk gemaakt door Bookerz.nl, de website die de toerisme-, horeca- en recreatiesector in Nederland op overzichtelijke wijze in beeld brengt.

En de winnaars zijn…..

De derde prijs gaat naar Michelle van Halder, tweedejaars studente Food Design & Innovation bij HAS Den Bosch. Zij werd tijdens de les overvallen door Rob Stuart, die haar de prijs uitreikte: een dinercheque voor 2 personen.

De tweede prijs is gewonnen door Cees Roem, programmamanager van Zaanstreek First in Food. Hij kreeg zijn prijs, een theaterarrangement voor 2 personen, uitgereikt door Godfried Hijl op zijn werkplek bij de gemeente Zaanstreek.

Bernard de Graaf, medewerker van Brabant Cheese, ging er uiteindelijk vandoor met de eerste prijs. Brenda den Boogert, adviseur van HAS KennisTransfer, die tweewekelijks onderhoud aan hun kwaliteitssysteem uitvoert, verraste Bernard met de hoofdprijs: een hotelovernachting en uitgebreid diner in het prestigieuze Kurhaus te Scheveningen.

HAS KennisTransfer en Bookerz.nl wensen alle winnaars veel plezier met hun prijzen!
Zie ook www.haskennistransfer.nl en www.bookerz.nl.

Trefwoorden: Prijsvraag Has Kennistransfer Weekendje Weg