Huisartsen Gezondheidscentrum Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rompertcentrum 19 , 5233 RG 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Huisartsen Gezondheidscentrum Noord

In het kader van serviceverbetering in ons centrum kunt U ook bij de centrale balie beneden terecht met eventuele vragen over onze centrumpartners (Juvans, podotherapie, verloskundigen, psycholoog, sexuologen en Vivent)! De balie dient dus als centrale vraagbaak! De openingstijden van ons centrum op werkdagen zijn van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voor het maken van afspraken verzoeken wij U dit telefonisch te doen via de assistente van Uw huisarts.

U kunt ons helpen door bij het maken van een afspraak eventueel een dubbele afspraak aan te vragen als U meer te bespreken heeft. Een standaard afspraakduur bedraagt 10 minuten. Mochten er teveel onderwerpen aan bod lijken te komen binnen Uw afspraakduur, dan kan Uw huisarts U verzoeken een vervolgafspraak te maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huisartsen Gezondheidscentrum Noord in Rompertcentrum 19, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5233 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5233 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825047]