goedkoopstepandora.nl de snelst groeiende Pandora style webshop

goedkoopstepandora.nl de snelst groeiende Pandora style webshop van Jewelry Design Online

Door: Jewelry Design Online  28-09-2008
Trefwoorden: Sieraden, Cadeau, Kado

Een webshop die klein begon met een assortiment van zo'n 100 metalen Pandora style bedeltjes is in slechts een paar maanden tijd uitgegroeid tot een volwaardige webshop met honderden Pandora style designs. Inmiddels kunnen klanten bij www.goedkoopstepandora.nl ook terecht voor 925 verzilverde en 18 karaats vergulde bedels. Gedurende de komende weken zullen honderden nieuwe designs aan het assortiment worden toegevoegd.
De Pandora style webshop maakt nu ook een bescheiden begin met glasbedels voorzien van een echt zilveren kern. Gedurende de komende maanden zal dit massief zilveren assortiment worden uitgebreid met leuke glasbedels en designs met echte zirkonia's.
Het leuke aan deze webshop is dat men geen verzendkosten betaald bij een bestelling boven de 10 euro. Wat klanten erg op prijs stellen is het feit dat www.goedkoopstepandora.nl elke bestelling voorziet van een presentje. Hoe hoger het bedrag van de bestelling, hoe luxer het presentje. Bij een bestelling boven de dertig euro krijgen klanten zelfs een gratis verzilverde Pandora style ketting kado!
Met het oog op de komende feestmaanden biedt www.goedkoopstepandora.nl een uitstekend aanbod voor leuke surprise kadootjes, sinterklaas kadootjes en kerst kadootjes.
Jewelry Design Online is ondertussen bezig met het opzetten van een nieuwe webshop. Ze houden nog even geheim wat het gaat worden maar een tipje van de sluier lichten ze alvast op: ze zitten in de sieraden branche en zullen wederom de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn zoals ze dat ook zijn met www.goedkoopstepandora.nl

Trefwoorden: Bedels, Biagi, Cadeau, Glasbedels, Goedkope Sieraden, Kado, Kerst, Kerstkadootje, Kralen, Loizz, Pandorashop, Sieraden, Simstars, Sinterklaas, Sinterklaaskadootje, Surprisekadootje, Tedora, Zilveren Bedels,