www.GoedkoopsteBedels.nl is geopend!

www.GoedkoopsteBedels.nl is geopend! van Jewelry Design Online

Door: Jewelry Design Online  27-06-2009
Trefwoorden: Ketting, Armband, Hangers

Bedeltrend
De bedeltrend of charmsmania lijkt eindeloos. Steeds meer sieradenmerken breiden hun collecties uit met bedels. Voorbeelden hiervan zijn: Thomas Sabo Charms Club, Charming by Ti Sento, Zinzi en Pilgrim. Dat is logisch, want met bedels kan de draagster haar eigen stijl creeeren en haar eigen smaak tonen. Handig is ook dat de sieraden door de verschillende bedels goed passend te maken zijn bij iedere outfit. Er zijn "charms" of bedels voor elke vrouw, voor elke smaak.

Verslavend
Het leuke van de charms of bedels is dat je er iets over je persoonlijkheid mee kunt vertellen. Elke vrouw vertelt haar eigen verhaal door middel van haar bedels. Daarnaast zijn bedels gewoonweg verslavend! De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Helaas zijn de meeste sieraden merken erg prijzig en moet men diep in de buidel tasten om een basis sieraad aan te schaffen. Daar komen ook nog eens de bedeltjes zelf bij die al gauw een paar tientjes per stuk zijn. Daarom startte Jewelry Design Online de webshop: www.GoedkoopsteBedels.nl . Zij houden hiermee hetzelfde concept aan zoals ze dat al doen met hun succesvolle webshop: www.GoedkoopstePandoran.nl - Dit concept is heel simpel: bied de klant een goedkoper alternatief!

Trefwoorden: Armband, Bedel, Bedelarmband, Bedelketting, Bedels, Bedelsysteem, Bedeltjes, Hangers, Ketting, Pilgrim, Zinzi,