Kaspersky Lab Benelux benoemt Frans Plantaz tot marketingmanager

Kaspersky Lab Benelux benoemt Frans Plantaz tot marketingmanager van Kaspersky Lab

Door: Kaspersky Lab  16-12-2008
Trefwoorden: Marketing Manager, Softwarebedrijf, Computervirus

Securityspecialist wil groei continueren door focus op marketing te versterken

’s-Hertogenbosch, 16 december 2008 - Kaspersky Lab Benelux, toonaangevend leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, heeft Frans Plantaz (46) per 1 december aangesteld als marketingmanager. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten in de Benelux. Plantaz is mede aangetrokken om de forse groei die Kaspersky Lab momenteel doormaakt te helpen continueren. In 2008 heeft de IT-securityspecialist, ondanks de economische tegenwind, voor het derde jaar op rij zijn marktaandeel aanzienlijk weten te versterken.

Aangezien de risico’s van het gebruik van computers en internet nog steeds toenemen, verwacht Kaspersky Lab ook in 2009 weer een sterke stijging van het marktaandeel in IT-beveiliging. “Onze missie is ‘to help make the internet safe’. Als marketingmanager en centraal aanspreekpunt voor onze business channels wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen,” aldus Plantaz. “Ik zal mij daarbij vooral richten op de uitbreiding en verdere professionalisering van de marketingactiviteiten en de vergroting van de naamsbekendheid van Kaspersky Lab in de Benelux.”

Zijn twintigjarige ervaring in de IT-sector komt hem daarbij ongetwijfeld goed van pas. Plantaz werkte eerder als manager in diverse sales-, marketing- en communicatiefuncties voor gerenommeerde internationale organisaties als Volmac, Apple, LCI Technology Group, Unit4Agresso en Teleplan International.

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico’s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl of http://www.viruslist.com (alles over internetbeveiliging: alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner).


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal neem contact op met onderstaande contactpersonen.

Kaspersky Lab
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Trefwoorden: Computervirus, Kaspersky Lab, Marketing Manager, Softwarebedrijf,