Kaspersky Lab breidt partnership met Juniper Networks uit

Door: Kaspersky Lab  17-06-2009
Trefwoorden: Security, Samenwerking, Antivirus

Nieuwste technologie zorgt voor betere bescherming zakelijke gebruikers

’s-Hertogenbosch, 17 juni 2009 – Juniper Networks heeft de geavanceerde antivirustechnologie van Kaspersky Lab opgenomen in zijn SRX Series Services Gateways en de J Series Services Routers. Belangrijke factoren in de keuze voor Kaspersky waren de ongekende ervaring en reputatie als toonaangevend leverancier van antivirustechnologieën, uitstekende service, betrouwbare bescherming en gemakkelijke integratie.

De antivirustechnologieën die geïntegreerd zijn in de SRX Series Services Gateways en de J Series Services Routers bieden een ongeëvenaarde mate van bescherming tegen alle typen crimeware, zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen en rootkits. De ingebouwde oplossing scant alle mogelijke soorten bestanden van elk formaat, uiteraard inclusief de bestanden die de grootste bedreiging vormen.

De oplossingen van Kaspersky Lab zijn geïmplementeerd als een onderdeel van Junipers Unified Threat Management (UTM) en leverbaar in twee versies: Full AV (de complete antivirusoplossing) en Juniper Networks ExpressAV (antivirusbescherming met SafeStream data-flow scanningtechnologie, beter geschikt voor zeer snelle netwerkapparatuur).

“We zijn sinds 2004 partner van Kaspersky en we zijn zeer tevreden over de recente integratie van de Kaspersky-technologie in onze SRX Series Services Gateways en de J Series Services Routers. Met onze nieuwe ExpressAV voor real time webtransacties, kunnen klanten nu de beschikking krijgen over een nog betere bescherming tegen bedreigingen,” zegt Sanjay Kalra, senior director, Branch Solutions Business Unit van Juniper Networks.

“Door de enorme toename van kwaadaardige software moeten bedrijven de beste bescherming inzetten om alles te kunnen beveiligen. De integratie van onze antivirustechnologieën met de SRX Series Services Gateways en de J Series Services Routers van Juniper zorgt voor die bescherming,” zegt Dick Gehéniau, algemeen directeur van Kaspersky Lab Benelux.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico’s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in onder andere de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.nl, www.viruslist.com of www.threatpost.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.

Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Kaspersky Lab Benelux
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
Marjon.van.Dinther@kaspersky.nl

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com

Trefwoorden: Antivirus, Antivirustechnologie, Partnership, Samenwerking, Security,