Kaspersky Lab harmoniseert Europees partnerprogramma

Kaspersky Lab harmoniseert Europees partnerprogramma van Kaspersky Lab

Door: Kaspersky Lab  27-01-2009
Trefwoorden: Ict Beveiliging, Channelpartners, Internetbeveiligingsoplossingen,

'Green Team’ moet band met partners versterken

’s-Hertogenbosch, 27 januari 2009 - Kaspersky Lab, toonaangevend leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, heeft na de herstructurering van zijn Europese vestigingen in regionale divisies nu ook zijn Europese Partner Programma geharmoniseerd. Met het nieuwe ‘Green Team’ Partner Programma geeft Kaspersky Lab channelpartners de kans om hun omzet en winst in Europa te verhogen. Op die manier wil de securityspecialist de banden met hen versterken.

Kaspersky Lab verkoopt zijn producten uitsluitend via partners en ondersteunt hen daarbij met een scala aan aanvullende services. Het nieuwe channelprogramma onderscheidt vier partnerniveaus: Accredited Partner, Certified Partner, Enterprise Partner en Retail Partner. Elk niveau heeft zijn eigen voordelen en voorwaarden en is erop gericht partners van verschillende grootte en met verschillende competenties optimaal van dienst te zijn.

“Het ‘Green Team’ brengt de beste elementen uit onze regionale partnerprogramma’s samen in één Europese structuur,” zegt Frans Plantaz, Marketing Manager bij Kaspersky Lab Benelux. “Het programma maakt het eenvoudiger voor partners, van welke omvang dan ook, om inkomsten via Kaspersky Lab te genereren en zo hun bedrijf verder te laten groeien.” Het biedt hun aantrekkelijke financiële incentives, een compleet trainings- en certificatietraject, uitgebreide sales-, marketing- en technische support, lead generation en een exclusieve partnerwebsite.

Tegelijk met het geharmoniseerde partnerprogramma introduceert Kaspersky Lab één Europese prijslijst om multinationale partners en klanten die in de regio gevestigd zijn consistentie te garanderen. De lijst zorgt voor duidelijkheid én eenduidigheid over kwantumkortingen en over de speciale condities voor verticale markten als onderwijs en overheid.

“Wij hebben ons oor te luister gelegd bij onze Europese channelpartners om te horen wat we zouden kunnen doen om onze inzet op het gebied van partnership en innovatie te verbeteren,” legt Dick Gehéniau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux, uit. “Dat heeft geresulteerd in een channelprogramma dat onze partners in staat stelt hun concurrentievermogen te vergroten en de ICT-beveiliging van hun klanten naar een hoger plan te tillen.”

Meer bijzonderheden over het ‘Green Team’ Partner Programma vindt u op: www.kaspersky.nl  

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico’s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl of http://www.viruslist.com (alles over internetbeveiliging: alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner).

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal klik op de links in de bovenstaande balk of neem contact op met onderstaande contactpersonen.

© 2009 Kaspersky Lab. De hierin opgenomen informatie is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande aankondiging. Niets in onderhavig document mag worden uitgelegd als een garantie, van welke aard dan ook. Kaspersky Lab is niet aansprakelijk voor enige technische of redactionele fout of omissie in dit document.

Kaspersky Lab
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
Marjon.van.Dinther@kaspersky.nl  

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com  

Trefwoorden: Channelpartners, Ict Beveiliging, Internetbeveiligingsoplossingen, Kaspersky Lab, Partnerniveau,