Kaspersky Lab kiest The Communication Force als PR-bureau

Kaspersky Lab kiest The Communication Force als PR-bureau van Kaspersky Lab

Door: Kaspersky Lab  12-11-2008
Trefwoorden: Pr-bureau, Internetbeveiliging, Anti Virus Software

Securityspecialist ambieert toppositie in beveiligingsmarkt

’s-Hertogenbosch/Hoofddorp, 12 november 2008 - Kaspersky Lab, toonaangevend leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, heeft The Communication Force gekozen als PR- en communicatiepartner voor de Benelux. Het PR-bureau gaat Kaspersky Lab ondersteunen bij het realiseren van de ambitieuze groeiplannen voor 2009.

Kaspersky Lab ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige Secure Content Management-software die business- en thuisgebruikers beschermt tegen virussen, spam, hackers, crime-, mal- en spyware. Om proactief te kunnen reageren op nieuwe bedreigingen verricht het bedrijf continu onderzoek en ontwikkelt het innovatieve beveiligingsoplossingen. De producten van Kaspersky Lab vallen regelmatig in de prijzen en worden gecertificeerd door leidende softwarehuizen. Zo is het bedrijf onder meer Microsoft Gold Certified Partner voor Security Solutions.

Voor 2009 heeft Kaspersky Lab de lat hoog gelegd: het bedrijf wil fors groeien, in omzet én marktaandeel. Op dit ogenblik is Kaspersky Lab, volgens onderzoeksbureau GfK, tweede in de consumentenmarkt en gedeeld vierde/vijfde in de zakelijke markt voor internetbeveiliging in de Benelux. Door zijn retailassortiment uit te breiden met total securityoplossingen wil het bedrijf in 2009 leider in de consumentenmarkt worden, terwijl het door aan te haken bij trends als SaaS (Software-as-a-Service) en In-the-Cloud Computing wil doordringen tot de topdrie in de zakelijke markt.

Bij het verwezenlijken van deze doelstellingen kan Kaspersky Lab Benelux gebruikmaken van zijn lokale Service- en Incident-team en gerenommeerde laboratorium voor Malware-analyse. Door een gedegen marketingafdeling, een nieuw partnerprogramma en een professioneel PR-bureau in te zetten, verwacht de securityspecialist zijn channelpartners, relaties en klanten snel en efficiënt op de hoogte te kunnen houden van zowel internetdreigingen als oplossingen.

“Wij hebben The Communication Force als PR-partner geselecteerd omdat dit internationaal georiënteerde bureau uitstekend gepositioneerd is om intensief samen te werken met ons EMEA PR-bureau bij het synchroniseren van onze PR-activiteiten. Zo kunnen we in heel Europa dezelfde informatie delen. Unified Messaging dus,” zegt Dick Gehéniau, Managing Director Kaspersky Lab Benelux. “Wij beschikken over zo veel ‘best-kept secrets’ aan goede producten, ideeën en services dat we ervan overtuigd zijn dat een ervaren PR-regisseur als The Communication Force deze met succes over het voetlicht kan brengen.”

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico’s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl  of http://www.viruslist.com  (alles over internetbeveiliging: alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner).


Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in ICT. Het bureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een breed scala aan PR- en marketingcommunicatieactiviteiten. Een geïntegreerde, proactieve, resultaatgerichte aanpak staat daarbij voorop. Klanten zijn onder meer: ABeam Consulting, AccountView, Atos Origin, CBS Solutions, Orbrix en Toshiba Information Systems Benelux.

The Communication Force wil een meetbare bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever via een samenwerking die gebaseerd is op enthousiasme, flexibiliteit, openheid, respect, vertrouwen en, vooral, veel plezier.

Voor meer informatie: www.communicationforce.com 

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal neem contact op met onderstaande contactpersonen.

Kaspersky Lab
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
Marjon.van.Dinther@kaspersky.nl  

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com  

Trefwoorden: Anti Virus Software, Internetbeveiliging, Kaspersky Lab, Pr-bureau,