TUNIX eerste Enterprise Partner van Kaspersky Lab Benelux

TUNIX eerste Enterprise Partner van Kaspersky Lab Benelux van Kaspersky Lab

Door: Kaspersky Lab  27-02-2009
Trefwoorden: Security, Kaspersky, Beveiligingsoplossingen

‘s-Hertogenbosch/Nijmegen, 27 februari 2009 - TUNIX Internet Security & Opleidingen, specialist op het gebied van netwerkbeveiliging, is na de introductie van het nieuwe Kaspersky Partner Programma de eerste Enterprise Partner van Kaspersky Lab Benelux, internationaal leverancier van beveiligingsoplossingen voor de bescherming van thuis- en bedrijfsnetwerken. Door middel van dit partnerschap kan TUNIX gebruik maken van de vele voordelen en voorwaarden die het nieuwe Partner Programma van Kaspersky Lab biedt.

Kaspersky Lab lanceerde in januari van dit jaar haar nieuwe Partner Programma. Omdat elke partner andere behoeften heeft, worden hierin vier verschillende niveaus onderscheiden: Accredited Partner, Certified Partner, Enterprise Partner en Retail Partner. Het Enterprise Partner Level is bedoeld voor organisaties die de capaciteit hebben om klanten te helpen met ontwerp, planning en opstellen van zowel traditionele computerinfrastructuren als virtuele infrastructuren. TUNIX, dat haar technisch centrum in Nijmegen heeft, is één van die organisaties.

Als Kaspersky Enterprise Partner geniet TUNIX meerdere voordelen. Zo wordt het financieel beloond en krijgt het speciale aanbiedingen om zijn winstgevendheid te vergroten. Enterprise Partners genereren, naast de verkoop van Kaspersky producten, ook significante omzetten van SLA’s en incident support cases.

Door het Enterprise Partnerschap wordt de band tussen TUNIX en Kaspersky Lab verder versterkt. Ronald Pikkert, directeur van TUNIX, ziet in de benoeming tot Enterprise Partner opnieuw een bevestiging van een prettige en succesvolle samenwerking. “Kaspersky is al jarenlang één van onze betrouwbaarste partners waar we in de markt mee samenwerken”.

Eerder al liet de award voor Managed Service Security Partner in 2004 de buitengewone betrokkenheid van TUNIX zien als langdurige Kaspersky Lab partner. “Na reeds 11 jaar samenwerking heeft TUNIX overduidelijk bewezen haar klanten tevreden te stellen met Kaspersky security-oplossingen en -advies”, zegt Dick Gehéniau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux. “Ook in 2009 zal TUNIX meerwaarde genereren door de kennis van onze producten in combinatie met Managed Security Services.”

Over TUNIX
TUNIX is een full service organisatie op het gebied van managed netwerkbeveiliging. Met een open houding weet TUNIX samen met zijn klanten het spanningsveld tussen beveiliging en functionaliteit te slechten. De TUNIX aanpak is grondig, persoonlijk, technisch hoogwaardig en met begrip voor de klantsituatie. TUNIX ontwikkelt en levert als enige in Nederland zelfstandig modulaire firewall-systemen die op iedere bedrijfssituatie kunnen worden afgestemd en indien gewenst 24 x 7 door TUNIX worden beheerd op basis van vastgelegde SLA's. Daarnaast biedt TUNIX een breed pakket van opleidingen op het gebied van Internet/intranet technologie. Meer informatie over TUNIX is te vinden op: www.tunix.nl

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico’s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl of http://www.viruslist.com (alles over internetbeveiliging: alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner).

Kaspersky Lab Benelux
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
[email protected]

TUNIX
Erik Braam
Tel. +31 (0)318 546 300
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Trefwoorden: Beveiligingsoplossingen, Enterprise Partner, Kaspersky, Security