Koesen & Willems

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verwersstraat 92 , 5211 HZ 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Koesen & Willems

Praktijk voor Fysiotherapie Koesen & Willems biedt fysiotherapie. manuele therapie, bekken(bodem)fysiotherapie, oedeemtherapie (ofwel manuele lymfedrainage), medische trainingstherapie en de ruimte om zelfstandig te trainen met of zonder begeleiding in de oefenzaal cq. fitnessruimte.

Naast een ruime en comfortabele entree, balie en wachtruimte zijn er drie behandelkamers en is er de oefenruimte die gebruikt wordt voor oefentherapie, revalidatie en medische trainingstherapie.

De praktijk heeft gekwalificeerde medewerkers, die in bovengenoemde richtingen zijn gespecialiseerd. Ook voor medical taping, met de zogenaamde kinesio- of curetape, kunt u terecht, evenals voor ondersteunende (sport)tape wat zowel als behandeling als preventief ingezet kan worden.

Kwaliteit is daarnaast ook gewaarborgd in het behalen van het HKZ-certificaat, een kwaliteitscertificaat binnen de gezondheidszorg. Dit HKZ-certificaat staat garant voor goede zorg, goede praktijkvoering en management, en waarbij aan alle inrichtings- en veiligheidseisen moet zijn voldaan. Praktijk confirmeert zich hiermee aan jaarlijkse toetsing en audits.

De praktijk is sinds 1995 gevestigd in de Verwersstraat te 's-Hertogenbosch, op nummer 92, in een kenmerkend binnenstadspand. Parkeergelegenheid is in de parkeergarage Wolvenhoek, binnenkort (zomer 2015) in de nieuwe parkeergarage 'St.Jan' aan de Hekellaan en in omliggende straten waar betaald geparkeerd kan worden. Daarnaast zijn er meerdere parkeerterreinen en parkeergarages in de binnenstad, waar voldoende parkeergelegenheid is en wat op loopafstand van de praktijk is. Voor patiënten die slecht ter been zijn, bieden wij de mogelijkheid om aan huis te komen behandelen. Met de fiets en te voet is de praktijk uiteraard het makkelijkst te bereiken, maar ook openbaar vervoer brengt u in de binnenstad en dichtbij onze praktijk.

Als u aanvullend verzekerd bent bij uw zorgverzekeraar hebt u een budget voor fysiotherapie.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koesen & Willems in Verwersstraat 92, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5211 HZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5211 HZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826920]