Kozion opent tweede vestiging in Brabant

Kozion opent tweede vestiging in Brabant van Kozion Kunststof Kozijnen 's-Hertogenbosch

Door: Kozion Kunststof Kozijnen 's-Hertogenbosch  13-06-2009
Trefwoorden: Kozijnen, Deuren, Kunststof

UDENHOUT - Dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen voor de particuliere markt uit Den Bosch opent per 1 juli ook een showroom in regio Tilburg. “De uitbreiding past in onze groeistrategie om op diverse plaatsen in Brabant aanwezig te zijn. Het is een logisch gevolg van de nog altijd sterk groeiende vraag naar onze kwaliteitsproducten", aldus Jeroen van Wijk van Kozion B.V.

Kozion maakte sinds de oprichting enkele jaren geleden een enorme groei door.
De combinatie van de onafhankelijke positie, waardoor de producten tegen de best mogelijke prijs/kwaliteit kunnen worden aangeboden en een jong team van enthousiaste medwerkers met ruime ervaring zijn de belangrijkste pijlers voor het succes van dit dynamische bedrijf.

Jeroen van Wijk: “Naast een showroom zal dit onlangs nieuw gebouwde pand tevens ruimte gaan bieden aan een nieuwe werkplaats en opslagruimte voor ondermeer de kunststof gevelelementen en isolatieglas. Evenals de ruime showroom in Den Bosch (bij voetbalstadion de Vliert) zullen vanaf begin juli in Udenhout diverse praktijkopstellingen van kunststof kozijnen te zien zijn. Gert Rijnen gaat de vestiging in Udenhout runnen.”

De nieuwe vestiging is gelegen op bedrijventerrein Kreitenmolen aan de Magazijnweg 11 in Udenhout. Meer informatie over de producten van Kozion? Bel voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak naar Den Bosch (073) 642 86 86, Udenhout (013) 511 04 11 of kijk op www.kozion.nl.

Trefwoorden: Dakkapellen, Deuren, Kozijn, Kozijnen, Kunstof, Kunststof, Kunststof Kozijnen, Ramen, Schuifpuien

Contact Kozion Kunststof Kozijnen 's-Hertogenbosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share