Lijssel Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graaf van Solmsweg 48 , 5222 BP 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Lijssel Van

Van Lijssel Transport BV is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern full-service partner in transport en aanneming in de G.W.W. en B&U-sector, met een grote diversiteit aan inzetbaar materieel.

Van Lijssel is gebleven wat sinds 1953 ook al was: een bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor de belangen van de opdrachtgevers, dat kwaliteit koppelt aan echte service en dat de charme van het kleinbedrijf heeft weten te behouden waarin de mens nog steeds centraal staat.

In de visie van de gebroeders Van Lijssel gaat de wens van de klant voor alles; is de oplossing niet direct voorhanden, dan wordt er gezocht naar een alternatief. Altijd gericht op de wensen van de klant en de kwaliteit die men van Van Lijssel gewend is.

Om die reden werken wij uitsluitend conform de geldende eisen en richtlijnen van ISO 9001, VCA en bodemsanering BRL7000.

Of het nu gaat om het vervoer van asfalt, zand, mineralen of andere grondstoffen wij zorgen voor passend transport. Zelf beschikken we over specialistische vervoermiddelen voor bijv. zand- en asfalttransport en dragen we zorg voor veilig transport van vervuilde grond bij elke bodemsanering.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lijssel Van in Graaf van Solmsweg 48, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5222 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5222 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825917]