Logopediepraktijk De Muntel en stottercentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Twaalfmorgenstraat 79 , 5212 SN 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Logopediepraktijk De Muntel en stottercentrum

Stottertherapie voor jonge kinderen, kinderen in de basisschoolleeftijd, jongeren en volwassenen.

Praktijk De Muntel is een overkoepelende naam voor verschillende praktijken onder één dak. We zijn gehuisvest in de gezellige oude wijk De Muntel nabij het centrum Den Bosch.

Wij zijn begonnen als Logopediepraktijk De Muntel in 1989. Door grote diversiteit aan hulpvragen die in de loop der jaren op ons af kwamen en onze visie daarop, voelden we ons gemotiveerd om via scholing, trainingen en nieuw personeel meer specialisaties in de praktijk binnen te halen. Dit leidde uiteindelijk tot 3 verschillende onderdelen:

Logopediepraktijk De Muntel.
Stottercentrum Den Bosch.
Praktijk adem stem en beweging.
Drie praktijken onder één dak vanuit eenzelfde visie op gezondheid. Verschillende specialismen met eenzelfde kijk op mensen. Drie in één.

In elk van deze praktijken zijn specialisten werkzaam, deskundige en bevlogen therapeuten. Zij kennen hun kwaliteiten en hun grenzen, zij kennen de kwaliteiten van hun collega’s waardoor werken op maat mogelijk is, samen kijken wat het beste is voor de cliënt.

Wij voelen ons hierdoor sterk en gedreven om het beste in onze cliënten naar boven te halen. Wij zijn pas tevreden als de cliënt sterker uit onze praktijk naar huis gaat.

Ons streven is het bieden van maatwerk. Dat wil zeggen dat wij voor elke hulpvraag zoeken naar een bij de persoon passende begeleidingsvorm. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid. Ieder van ons is verantwoordelijk voor het proces, zowel wij als begeleiders met onze vakkennis en vaardigheden als de persoon die de hulpvraag inbrengt met zijn inzet en inzicht.

De hulpvrager zien wij als een uniek mens in zijn eigen omgeving. Dat wil zeggen dat we niet alleen naar de hulpvraag kijken maar ook naar de mogelijkheden van de persoon in zijn omgeving.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk De Muntel en stottercentrum in Twaalfmorgenstraat 79, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5212 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5212 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825345]