Maaspoort Sports en Events

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marathonloop 1 , 5235 AA 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Maaspoort Sports en Events

Maaspoort Sports & Events leeft!
Met haar vele mogelijkheden is Maaspoort Sports & Events een unieke accommodatie in Nederland. De accommodatie kent vele faciliteiten en vele ruimten die kunnen worden gebruikt voor een scala aan evenementen. Sportevenementen, entertainment, maar ook bedrijfsactiviteiten kunnen perfect op onze locatie worden georganiseerd.

Onze Missie
De missie van Maaspoort Sports & Events kan kort worden geformuleerd middels de term “Dynamiek krijgt de ruimte”.

Onze Visie
De missie moet gestalte krijgen langs de visie dat Maaspoort Sports & Events in dienst staat van de sport en een bijdrage levert aan een betere en gezonde wereld, waarbij maatschappelijke betrokkenheid, ontmoeten en resultaten halen belangrijke items zijn. Maaspoort Sports & Events is een plek waar profit en non-profit organisaties elkaar op een natuurlijk manier ontmoeten, uitdagen en samenwerken. MSE geeft hieraan de ruimte, faciliteert, stimuleert en verbindt.

De enorme capaciteit van de grote hal maakt dat onze locatie uitermate geschikt is voor grootschalige sportevenementen en entertainment. Daarbij zorgen de vele vergaderruimten ervoor dat Maaspoort Sport & Events (MSE) uw bedrijf de juiste mogelijkheden biedt om te vergaderen of via diverse originele activiteiten aan teambuilding en het groepsproces binnen uw bedrijf te werken.

Met haar faciliteiten, haar moderne voorzieningen en de aanwezigheid van vele verschillende ruimten, profileert Maaspoort Sport & Events zich nadrukkelijk als een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden. Breedtesport, topsport, entertainment, vergaderingen, maar ook beurzen en bedrijfsportdagen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid
Maaspoort Sports & Events heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het gebouw beschikt over het energielabel A. Maaspoort Sports & Events stimuleert haar gebruikers op een duurzame wijze evenementen te organiseren o.a. door afvalscheiding.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recreation Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maaspoort Sports en Events in Marathonloop 1, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5235 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5235 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823916]