Martens Accountants BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rietveldenweg 102 , 5222 AS 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Martens Accountants BV

Martens Accountants richt haar dienstverlening vooral op het midden- en kleinbedrijf en specifiek op familieondernemingen tot globaal 100 werknemers.

Flexibiliteit, korte lijnen en het actief meedenken met de cliënt staan hoog in het vaandel.

Het dienstenpakket:

Naast de traditionele accountantstaken, houdt het kantoor zich nadrukkelijk bezig met het adviseren, gevraagd en ongevraagd, bij bedrijfseconomische, fiscale, sociale en juridische vraagstukken.

Advisering en begeleiding ten aanzien van fiscaliteit, bedrijfsfinancieringen, bedrijfsopvolgingen, beleidsplannen, bedrijfsanalyses en structuurwijzigingen zijn hierbij een vanzelfsprekenheid. Ruime ervaring is aanwezig op het gebied van de overname- en fusiepraktijk.

Het werkgebied:

De toegevoegde waarde van de dienstverlening van Martens Accountants wordt gevormd door een persoonlijke benadering waarin kwaliteit en flexibiliteit samengaan. Vanwege de nadruk op het dicht bij de cliënt willen zitten is het werkgebied voornamelijk beperkt tot de regio Oost-Brabant (globaal het gebied met de stedelijke kernen: Tilburg; Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch, Oss en Eindhoven).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is Martens Accountants BV in Rietveldenweg 102, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5222 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5222 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822086]