Meerman 's-Hertogenbosch BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilverenberg 33 , 5234 GL 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Meerman 's-Hertogenbosch BV De

De Meerman 's-Hertogenbosch BV houdt zich bezig met het taxeren van roerende zaken w.o. bedrijfsinventarissen en machines in het algemeen, maar ook gespecialiseerde zaken zoals transportmiddelen (vracht- en personenauto’s, oldtimers , schepen en vliegtuigen).

Ook hebben wij een medewerker die zich bezig houdt met het taxeren van antiek, inboedelgoederen en boedelbeschrijvingen.

Een ander specialisme is de waarde taxatie van vermogensrechten uit auteurs en licentie verbintenissen en de economische waarden zonodig going-concern bij de overdracht of splitsing van bedrijven met eventueel een adviserende rol inzake juridische en fiscale aspecten, en de financiering van de overdracht of splitsingen.

Onroerende zaken worden in samenwerking met externe beëdigde en/of register taxateurs o.g. uitgevoerd voor bedrijfspanden en inrichtingen met speciale bestemmingen zoals bijvoorbeeld fabrieken, havens, container terminals, scheepswerven en vliegvelden e.a..

De taxaties worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, bankiers, gemeenten, curatoren, verreffenaars verzekeringsmaatschappijen, en als deskundige in opdracht van de Rechtbank.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is Meerman 's-Hertogenbosch BV De in Zilverenberg 33, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5234 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxaties diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Taxaties per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5234 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826697]