MKB-Brabant Congres: MKB-Brabant laat zich zien!

MKB-Brabant Congres: MKB-Brabant laat zich zien! van Mkb-brabant

Door: Mkb-brabant  02-04-2008
Trefwoorden: Mkb, Congres, Micha Wertheim

Deze middag wordt het nieuwe bestuur van MKB-Brabant, onder leiding van voorzitter Peter Feijtel, gepresenteerd. Dit bestuur is de komende jaren het MKB-gezicht van Brabant en het aanspreekpunt voor alle MKB-zaken in de regio. Aanvullend presenteren 3 april o.a. Mark Rutte, fractievoorzitter van de VVD, en Loek Hermans hun speerpunten voor de komende jaren.

Naast de leden zijn genodigd de vertegenwoordigers van de Provincie, gemeenten en alle belangrijke brancheorganisaties om kennis te maken met dit nieuwe bestuur van MKB-Brabant. Naast de opening door Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland, biedt MKB-Brabant een programma met Mark Rutte, fractievoorzitter van de VVD, Annemarie Moons, Lid Gedeputeerde Staten en cabaretier Micha Wertheim.

Sprekers
Speciale aandacht gaat uit naar Mark Rutte, die als gastspreker zal optreden. Hij vertelt o.a. over hoe Den Haag het midden- en kleinbedrijf weer vertrouwen moet bieden. “Lagere lasten, minder regels en beter opgeleide mensen geven het MKB de ruimte om te groeien.”

Cabaretier Micha Wertheim verzorgt deze dag het entertainment. Hij maakt deel uit van de Comedytrain en schrijft mee aan het satirische programma ‘Dit was het nieuws’.

Plaats: Beekse Bergen, Beeksebergen 1, 5058 NJ Hilvarenbeek
Datum en tijden: Donderdag 3 april van 15.00 uur tot 18.30 uur

Aanmelden
Dit evenement is voor alle ondernemers toegankelijk. De organisatie verwacht circa 300 genodigden. Aanmelden en meer informatie via www.mkbbrabant.nl.


Over MKB-Brabant
MKB-Brabant is de regionale organisatie van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. MKB-Brabant behartigt de belangen van meer dan 20.000 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) die via branche-organisaties en ruim 50 lokale ondernemersverenigingen zijn aangesloten bij MKB-Brabant.


-------------------niet voor publicatie-------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie: Raymond Smulders – tel. 06-25080427 – [email protected]

Trefwoorden: Congres, Micha Wertheim, Mkb, Mkbbrabant, Mkb-brabant, Mkb-nederland,