Eindeloos veel muziek met König Internet Radio

Eindeloos veel muziek met König Internet Radio van Nedis

Door: Nedis  02-12-2008

‘s-Hertogenbosch, december 2008 |
Het internet biedt een overvloed aan radiostations, in tegenstelling tot de beperkte keuze in de ether. Met de nieuwe König internetradio’s wordt het mogelijk om meer dan 9000 online radiostations te beluisteren. Elk moment van de dag een zender die daar perfect bij past. Van heerlijk rustige lounge muziek voor de vroege zondagmorgen, tot wat meer uptempo muziek voor de zaterdagavond.

Het enorme aanbod aan zenders op internet is met gewone radio’s een probleem. Het is lastig om de zender te vinden die je zoekt, en vaak is het alleen mogelijk om te zoeken op land of op genre. Met de HAV-IR10 (zwart) en 11 (wit) is het mogelijk om op zowel land als genre tegelijk te zoeken. Hierdoor worden zoekresultaten veel nauwkeuriger en vind je snel en gemakkelijk de zender die je zoekt.

Streamen
Naast het ontvangen van internetradio is de WiFi verbinding ook te gebruiken om muziek te streamen van je PC. Door in Windows Media Player de optie “mediabibliotheek delen” aan te zetten, kun je vanaf de internetradio je playlist beheren. Je hebt dus altijd toegang tot je complete muziekcollectie, en dankzij het duidelijk leesbare LCD scherm kun je even snel je favoriete nummer op zetten zonder dat je naar de computer hoeft te lopen.

Naast de WiFi functionaliteiten is deze veelzijdige radio ook uitgerust met een AM/FM ontvanger, helder LCD display, klok en wekker. De speaker produceert een krachtig en kraakhelder geluid. Met het retro design en de kwalitatief hoogstaande afwerking is deze radio een aanwinst voor elk interieur.


Interesse in de complete lijn radio’s van König Electronic? Kijk dan op www.nedis.nl