Game-on met König op vakantie!

Game-on met König op vakantie! van Nedis

Door: Nedis  20-07-2009

’s-Hertogenbosch, juli 2009 | Het enorme aanbod aan game consoles geeft goed weer hoe populair gamen is. Naast de standaard consoles en controllers is er een enorm assortiment accessoires verkrijgbaar, zowel voor thuis als portable consoles. Maar hoe weet je wat waarvoor geschikt is? Of welke accessoires je echt niet kan missen?

König maakt de keuze eenvoudig en biedt voor iedere console diverse onmisbare accessoires, en doet dat bovendien tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast biedt König een breed assortiment accessoires voor portable consoles, ideaal voor de vakantieperiode dus!

Of het nu om een autolader voor de PSP® of een opbergkoffer voor je Nintendo DS™ gaat, König biedt voor iedere console onmisbare accessoires. Ook ter vervanging van je originele accessoires biedt König diverse producten. Als je bijv. je stylus pen van je Nintendo DS™ kwijt bent, hebben wij een betaalbare vervanger in ons assortiment.

Het volledige assortiment König gaming accessoires is nu te bekijken in een online folder. Elke console heeft een eigen hoofdstuk waarin de producten overzichtelijk gepresenteerd worden. Benieuwd naar de folder? Bezoek dan de volledig vernieuwde König gaming website op www.koniggaming.com. Op deze website staat bovendien een dealerlocator welke precies laat zien waar in Nederland je de König gaming producten kunt verkrijgen.