König breidt populaire jaren ‘50 retro serie uit

König breidt populaire jaren ‘50 retro serie uit van Nedis

Door: Nedis  29-01-2009

‘s-Hertogenbosch, januari 2008 |
König introduceerde eerder al een tafelradio met een opvallende knipoog naar de jaren’ 50. Een klassieke look met kersenhouten of zwarte behuizing, maar wel uitgerust met de techniek van vandaag! Nu introduceert König deze populaire radio ook in wit en grenen. Dit sfeervolle accessoire is een aanwinst voor ieder interieur.

De grote tuner knop maakt het gemakkelijk om snel en nauwkeurig af te stemmen op het gewenste AM of FM radio station, en geeft de radio bovendien een retro look. Naast de grote tuner knop, zorgt de even grote speaker voor een zeer zuiver en krachtig geluid. Voor privé luistergenot is de radio uitgerust met een 3.5mm hoofdtelefooningang.

De lange antenne zorgt voor een goede ontvangst, zelfs op plekken waar het signaal zwak is, en deze plekken zijn weer goed te bereiken doordat de radio ook op batterijen werkt. Ideaal om dus overal naar je favoriete radiostation te kunnen luisteren.

Bovendien is deze radio ook nog eens zeer scherp geprijsd. Ondanks het strakke retro design en het volle geluid heeft deze radio een consumentenadviesprijs van slechts: € 24,95
De radio is verkrijgbaar in de kleuren kersen (HAV-TR10), zwart (HAV-TR11), wit (HAV-TR12) en grenen (HAV-TR13).

Benieuwd naar het volledige König Electronic audio assortiment? Kijk dan op www.nedis.nl.