König breidt VoIP-serie uit met Plug & Play accessoires

König breidt VoIP-serie uit met Plug & Play accessoires van Nedis

Door: Nedis  28-09-2007

‘s-Hertogenbosch, september 2007 | Parallel aan de snelle ontwikkelingen op het gebied van internettelefonie introduceert König een aanvullende serie VoIP-accessoires. Voorzien van de laatste technieken, voor uiteenlopende toepassingen: draadloze telefoons voor comfortabel bellen in en om het huis, een USB stick waarmee je veilig kunt Skypen via elke willekeurige PC en een professionele telefoon voor zakelijk gebruik. Het uitgangspunt van de König VoIP-serie is altijd een perfecte combinatie van geavanceerde technieken en gebruiksvriendelijke user interfaces, vormgegeven in een aantrekkelijk design.

CMP-VOIP50: Draadloze USB VoIP telefoon die door de gestroomlijnde vormgeving lekker in de hand ligt. Geplaatst in het basisstation handsfree te gebruiken en uitgerust met tal van handige functies, waaronder een geluidskaart en verlicht LCD display voor een gebruiksvriendelijke bediening van het menu. Plug & Play!

CMP-VOIP80: De geavanceerde draadloze VoIP & DECT telefoon lijkt qua gebruiksvriendelijkheid en functies op de CMP-VOIP50, maar is geschikt voor zowel internet- als vaste telefonie. Plug & Play! Binnenkort verkrijgbaar!

CMP-VOIP70: Met deze VoIP Softphone USB stick kun je op elke PC bellen via internet, dankzij de ingebouwde Skype software. De fraaie met pianolak afgewerkte stick heeft een geheugen van 128 MB, een ingebouwde geluidskaart, wordt geleverd met oortelefoon en is veilig in gebruik: het laat geen gegevens achter op de PC. Plug & Play!

CMP-VOIP60: Stijlvolle (semi) professionele internettelefoon geschikt voor alle gangbare SIP-protocollen Dankzij de zakelijke functies als ‘conference call’ en de mogelijkheid de telefoon direct op de router aan te sluiten, is dit toestel ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Bestel deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke König VoIP-serie nu voor een compleet aanbod in accessoires voor internettelefonie. Kijk voor meer informatie op www.nedis.nl.