König DJ Gear: direct leverbare pro uitrusting

König DJ Gear: direct leverbare pro uitrusting van Nedis

Door: Nedis  21-07-2008

‘s-Hertogenbosch, juli 2008 | König introduceert dé professionele lijn DJ apparatuur voor de startende DJ en de audio verhuurbranche: König DJ Gear. Een uitgebalanceerd assortiment kwaliteitsapparatuur voor een betaalbare uitrusting. De apparaten zijn stuk voor stuk voorzien van alle professionele functies en niet onbelangrijk: ze zijn direct leverbaar!

Voor zowel de ‘oldschool’ als de ‘digitale’ DJ is er een ruime keuze aan professionele tools: met de belt/direct drive en scratchable draaitafels uitgevoerd in zwaar chassis, CD-/MP3-controllers en mixers voor naadloze loops, hoofdtelefoons met draaibare oorschelpen, headsets en (portable) microfoonsystemen biedt König de juiste instrumenten voor een vakkundige muziek performance.

Binnenkort verwacht
König heeft niet alleen scherp geprijsde elektronica en accessoires van hoge kwaliteit; het assortiment is altijd up-to-date en voorzien van de laatste ontwikkelingen in de markt!
Binnenkort wordt König DJ Gear uitgebreid met lijnversterkers, passieve/actieve moulded speakers (4"-12"), karaoke geluidssets (mobiel/actief) en iPod/MP3 mixers.

Houdt onze site www.nedis.nl in de gaten en u bent altijd voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van DJ audio equipment. Of neem contact op met 073 599 1055 en vraag naar onze brochure!
König DJ Gear: vandaag besteld, morgen in huis!