König Electronic introduceert “Made For iPod®” speakers

König Electronic introduceert “Made For iPod®” speakers van Nedis

Door: Nedis  29-10-2008

König Xpert Pro Edition
De König Made For iPod® speakersets, IPD-Speaker30 en 40, worden op de markt gebracht onder de Xpert Pro Edition lijn en beschikken beide over dezelfde indrukwekkende specificaties. Ze zijn uitgerust met 3 krachtige speakers; een 8 W RMS subwoofer en twee 3 W RMS speakers die een hoge geluidskwaliteit produceren. Bovendien beschikken ze over 3D surround techniek die de muziek nog voller en levendiger maakt.

Originele iPod dock connectoren
De speakers zijn uitgerust met de originele iPod® dock connectoren. Dit zorgt ervoor dat de iPod® perfect past, te bedienen is via de speaker en bovendien opgeladen wordt. Naast de dock connector zijn de speakersets ook uitgerust met twee 3.5mm aansluitingen om bijvoorbeeld een PC of andere MP3-speler aan te sluiten

Naast de vele functies en perfecte geluidskwaliteit is ook aan het uiterlijk veel aandacht besteed. De speakers zijn strak vormgegeven, beide zijn gemaakt van geborsteld staal dat de speakers er stevig en krachtig uit laat zien. Hoewel je het bij deze kwaliteit speakers niet zou verwachten, zijn ze bijzonder betaalbaar. De IDP-Speaker30 heeft een consumenten adviesprijs van 99,95, de IPD-Speaker40 119,95.

Benieuwd naar het volledige König Electronic audio assortiment? Kijk dan op www.nedis.nl.