König introduceert betaalbare oplossing om LP’s te digitaliseren

König introduceert betaalbare oplossing om LP’s te digitaliseren van Nedis

Door: Nedis  10-09-2008

‘s-Hertogenbosch, september 2008 | Op zoek naar een manier om je complete LP collectie te digitaliseren? König biedt nu dé oplossing om een oude verstofte platencollectie nieuw leven in te blazen. Met de nieuwe USB platenspeler is het uiterst simpel om al die oude hits om te zetten naar MP3.

De platenspeler beschikt over een USB aansluiting en ook een RCA uitgang zodat deze aan te sluiten is op een versterker. Met de 3 keuze snelheden van 33 1/3, 45 en 78 toeren is er geen LP, EP of single die u niet kunt digitaliseren. De benodigde software om de bestanden op te slaan wordt net als de USB kabel bijgeleverd.

Semi-professionele König DJ Gear
De USB platenspeler is een uitbereiding op het toch al uitgebreide König assortiment professionele DJ Gear. Zowel voor de beginnende als de semiprofessionele DJ biedt König meer dan genoeg keuze. Naast de belt/direct drive draaitafels en mixers, is ook digitale apparatuur zoals CD-spelers, en MP3 mixers in het assortiment opgenomen.

Ook voor accessoires zoals hoofdtelefoons met draaibare oorschelpen, headsets en (portable) microfoonsystemen is Nedis het juiste adres. Daarnaast worden er binnenkort PA luidsprekers, eindversterkers en een karaoke systeem aan het assortiment toegevoegd

Alle producten zijn op voorraad en met de Next Day Delivery Service worden de producten een dag na bestelling bezorgt. Kijk voor de HAV-TT10USB en het volledige assortiment op www.nedis.nl, of vraag onze brochure aan via: 073 599 1055

König DJ Gear: vandaag besteld, morgen in huis!