Nedis biedt retailers optimale 3D productervaring

Door: Nedis  13-08-2008

Nedis, fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires, komt met een smaakmaker in de CE retailbranche: 3D viewer! Een 3-dimensionale productpresentatie die de producten bijna tastbaar maakt op www.nedis.nl. Met een unieke fotorobot worden met uiterste precisie en op hoge snelheid op grote schaal professionele hoge resolutie productfoto’s gemaakt van het meer dan 24.000 artikelen tellende assortiment. Waar andere aanbieders hun artikelen alleen roterend presenteren, biedt de 3D viewer van Nedis een Pan & Tilt- en zoomfunctie waarmee je vanuit
iedere gewenste hoek tot op het kleinste detail kunt inzoomen in de hoogste resolutie. De optimale productervaring vanuit je luie stoel!

Productervaring
Met deze geavanceerde techniek wil Nedis haar klanten, retailers in de CE branche, extra service bieden. Onderzoeken hebben uitgewezen dat met name bij consumentenelektronica optimale productervaring een belangrijk aspect is van de aanschaf, zoals het in je handen houden van het artikel in de winkel. Voor de retailer heeft de 3D viewer absolute meerwaarde door het vooraf kunnen inspecteren van het totale design en de gebruiksmogelijkheden. De 3D viewer biedt nu die gewenste extra informatie.

Klanttevredenheid
Ohad Gilad, Marketing Manager bij Nedis, verwacht dat de 3D viewer zal bijdragen aan een hogere klanttevredenheid, hogere conversie, minder vragen aan de helpdesk en een lager retourpercentage. ”Maar liefst 90% van onze verkoop vindt online plaats. De informatie die wij op onze site bieden aan onze klanten is daarom cruciaal voor een succesvolle aankoop. Dankzij de 3-dimensionale presentatie kun je het artikel nu als het ware bijna aanraken, ervaren. Aangezien beelden meer prikkelen dan teksten verwachten we, dat het de verkoop zal stimuleren, maar nog belangrijker: ook een hogere klanttevredenheid zal opleveren. Je weet nu precies wat je kunt verwachten!”

Bekijk nu de 3D productpresentatie van de highlights uit het assortiment op www.nedis.nl.