Nedis’ high end TV montage serie: König Bracket Solutions

Nedis’ high end TV montage serie: König Bracket Solutions van Nedis

Door: Nedis  04-03-2009

‘s-Hertogenbosch, februari 2009 | De flatscreen heeft in zeer korte tijd een stevige positie veroverd in de Nederlandse huiskamers. Het is niet langer een luxeproduct, maar een essentieel accessoire voor elk interieur waarbij de vormgeving niet langer ondergeschikt is aan de beeldkwaliteit. Nedis introduceert nu een nieuwe beugellijn die hier perfect bij aansluit; König Bracket Solutions. Voor wie iets meer wil dan de goedkope varianten, maar de muursteunen uit het hoogste segment te duur zijn, biedt Nedis nu deze complete lijn montageoplossingen die precies inspeelt op de vraag naar betaalbare kwaliteit.

König Bracket Solutions
De König Bracket Solutions lijn biedt de retailer de mogelijkheid de klant optimaal te bedienen. De serie bestaat uit een breed assortiment zwarte en zilver gekleurde montage oplossingen waarbij de wens van de gebruiker optimaal vervuld wordt: beugels gemaakt van hoge kwaliteit staal, een luxe uitstraling, grote flexibiliteit en met de geavanceerde quick snap technologie.

Van vaste muursteunen, die de TV zo vlak mogelijk tegen de muur bevestigen, tot geavanceerde beugels waarmee het scherm in elke gewenste positie gebracht kan worden. Maar ook voor het bevestigen van een LCD monitor aan een bureau, speakers aan muur of plafond, beamers of A/V apparatuur; voor elke situatie is er een passende König Bracket Solutions beugel.

Totaaloplossing
Daarbij biedt Nedis de retailer ook een totaaloplossing in de vorm van een volledig winkelconcept. In dit winkelconcept worden de beugels op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Binnen het concept is voor elke montage probleem een geschikte beugel te vinden. Het concept biedt een zeer aantrekkelijke marge en door de modulaire opbouw wordt er optimaal rendement gehaald uit de gebruikte winkelruimte.

Benieuwd naar de volledige König Bracket Solutions lijn? Klik dan hier