Nedis ideale partner voor een compleet HDMI assortiment

Nedis ideale partner voor een compleet HDMI assortiment van Nedis

Door: Nedis  17-07-2009

‘s-Hertogenbosch, juli 2009 | Voor wie op zoek is naar een uitgebreid assortiment HDMI producten is Nedis het juiste adres. De fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires loopt voorop met de nieuwste snufjes en trends en voert dan ook een zeer compleet assortiment HDMI producten en kabels. Onder het eigen merk HQ introduceert de leverancier nu HDMI kabels op rol en een zelfbouw connector kit.

De kabels op rol zijn ideaal om de HDMI kabel uit het zicht weg te werken. Doordat er nog geen connector aan de kabel zit kun je de kabels eenvoudig in bijv. een kabelgoot weg werken. De HQSS kabels op rol komen in 3 verschillende AWG waarden, die ook ieder weer een eigen max. aanbevolen lengte hebben. De AWG30 kabel kan voor een optimale beeldkwaliteit niet langer dan 7.5 meter gemaakt worden, de AWG28 kan tot 10 meter lang zijn en de AWG26 kan voor de beste kwaliteit niet langer gemaakt worden dan 15 meter.

Voor een optimaal resultaat is het ook aan te raden een hoge kwaliteit connector te gebruiken. De nieuwe HQSSVC002 connecter kit biedt hiervoor een perfecte oplossing. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en garanderen een perfecte signaal overdracht. De buitenkant van de plug is gemaakt van metaal, de connector is verguld en de plug is voorzien van kabelbescherming.

Zowel de kabels op rol als de zelfbouw connector kit zijn volledig compatibel met de HDMI 1.3c standaard. Deze standaard heeft een grotere bandbreedte dan de 1.2 kabels en zijn in staat 10.2 Gbit/sec door te geven. Bovendien ondersteunt het “deep colour” wat zorgt voor een betere kleur weergave dan eerdere HDMI kabels.

De hoge kwaliteit HDMI producten van HQ zijn altijd zeer betaalbaar, en dat geld ook weer voor deze nieuwe producten. De AWG30 kabel heeft een consumenten adviesprijs van € 2,35 p/meter (HQSSR900), de AWG28 kabel kost € 2,95 p/meter (HQSSR910) en de AWG26 kabel heeft een adviesprijs van € 3,75 p/meter (HQSSR920). De connector kit kost in de winkel € 7,25 (HQSSVC002).

Hebt u interesse in het volledig assortiment HQSS? Bezoek dan www.nedis.nl en zoek naar HQSS.