Nedis officieel dealer voor Mr Handsfree in elektronica retailkanaal

Nedis officieel dealer voor Mr Handsfree in elektronica retailkanaal van Nedis

Door: Nedis  12-10-2007

‘s-Hertogenbosch, oktober 2007 | De vraag naar GSM-accessoires heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, met name op het gebied van handsfree bellen. Het aanbod van dergelijke accessoires ligt inmiddels niet alleen meer bij de speciaalzaken voor mobiele telefonie. De elektronica retail bleef tot nu toe achter. Nedis, fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires, speelt hier slim op in als officieel distributeur van de geavanceerde en populaire universele carkits en andere mobiele telefonie accessoires van
mr Handsfree. Of het gaat om inbouw, plug & play of Bluetooth®, voor alle toepassingen en elke telefoon is er een passend product!

Mr Handsfree is Europees marktleider op het gebied van universele carkits. In Nederland is geen enkel ander merk zoveel verkocht! Het succes van deze beproefde handsfree accessoires is onder andere gebaseerd op hoge kwaliteit en de universele toepassing van de carkits (3 jaar garantie)en headsets (2 jaar garantie). Vrijwel iedere mobiele telefoon is compatibel met de producten, dus hoeft er bij een nieuwe telefoon geen nieuwe apparatuur te worden aangeschaft. Nedis biedt naast mr Handsfree Bluetooth® carkits ook headsets en complete combikits.

Een greep uit het Nedis assortiment:CEL.MRH-SMART: Door de zeer compacte afmetingen is deze
Bluetooth® carkit eenvoudig te plaatsen in de auto! Dit
12 V plug & drive accessoire is voorzien van Voice Direction
System en DSP technologie voor het onderdrukken van echo en
achtergrondgeluid. Multi-pairing: 2 toestellen.
CEL.MRH-CHAMEL: Voorzie je draadloze Bluetooth®
‘Chameleon’ headset iedere dag van een andere look dankzij de
50 verwisselbare covers. Met een uitstekende geluidskwaliteit en
bereik van 10 m ook zeer geschikt voor in huis of op kantoor.
Multi-pairing: 8 toestellenCEL.MRH-EAGLE: Fraai vormgegeven Bluetooth® carkit combi.
De plug & drive carkit werkt meteen op de 12 V sigarettenaan-
steker (werkt ook op 24 V)en de bijgeleverde LCD display voorziet je van informatie over de beller en de gesprekstijd. Het scherm heeft een dubbele ingebouwde microfoon voor een perfect geluid. Multi-pairing: 2 toestellen.

Meer dan ooit tevoren biedt Nedis het retailkanaal een breed, compleet en ‘hot’ assortiment, altijd inspelend op de laatste trends in de markt!
Kijk op www.nedis.nl voor het complete assortiment.