NEDIS start wereldwijde uitrol Bandridge & Profigold

NEDIS start wereldwijde uitrol Bandridge & Profigold van Nedis

Door: Nedis  04-06-2012
Trefwoorden: Consumenten Elektronica, Best in class category concepts

 Het is alweer een jaar gelden dat NEDIS haar brachegenoot Bandridge inlijfde. Nu alles volledig op de rit staat, is NEDIS klaar voor de volgende stap;  Een wereldwijde uitrol van de merken Bandridge en Profigold. 

Met het merk Bandridge biedt NEDIS een revolutionair en uiterst aantrekkelijk retail concept. Bandridge is met zorg en oog voor detail ontworpen door Nederlandse topdesigners en volledig ontwikkeld in Europa. Verpakkingen zijn vervaardigd met de focus op ‘Space Efficiency’ en gebruiksvriendelijkheid voor consument en retailer. Dit kenmerkt zich door een kleurindeling per productgroep, duidelijk productomschrijving, venster voor plugherkenning en een aansluitschema op de achterkant. Zo realiseert Bandridge de winst per m2. Bandridge is al meer dan 20 jaar zeer succesvol en wordt gezien als het referentie kader op het gebied van merkenidentiteit. Met een unieke multi-branding strategie, welke tot uiting komt in verschillende kwaliteitsseries, biedt Bandridge een oplossing voor nagenoeg ieder marktsegment. Bandridge is de spil en referentie voor het standaard marktsegment, waarbij Bandridge Premium zicht richt op het hogere segment en Bandridge VL het entry level segment bedient. Wat alle series gemeen hebben is dat de kwaliteit uitmuntend is door het gebruik van OFC koperen geleiders. Dankzij de sterke merkidentiteit van Bandridge staat deze naam gelijk aan Dynamiek, Gevoel, Betrouwbaarheid, Transparantie, Doorzichtigheid en Marktgerichtheid.

Met merk Profigold introduceert NEDIS pure kwaliteitsbeleving op het gebied van connectivity. Profigold staat voor authenticiteit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Profigold is een prachtige toevoeging aan ieder high-end assortiment. Dit vooruitstrevende connectiviteit merk staat nooit stil en gaat altijd met haar tijd mee. Profigold haalt het maximale uit haar producten en brengt een optimale connectie tussen beeld, geluid, en personal media tot stand.

Voor de merken Bandridge en Profigold hanteert NEDIS een selectief distributiebeleid. Door enkel een samenwerking aan te gaan met professionele dealers stelt NEDIS zeker dat deze merken met de juiste beleving verkocht worden. Zo blijven de merk uniek en realiseert NEDIS op een optimale match met het bestaande assortiment van de geselecteerde dealers. Een gedegen opleiding van verkopers maakt een belangrijk onderdeel uit van dit beleid. Op deze manier doet NEDIS er alles aan om, de met zorg opgebouwde, merkwaarden en marges te waarborgen met een maximale winst.

Trefwoorden: Best in class category concepts, Consumenten Elektronica,

Andere producten en diensten van Nedis

12-03-2012

NEDIS koppelt zich met Biedmeer.nl

Directe koppeling met groothandel Altijd up to date productinformatie Geen professionele programmeur nodig om datafeed te realiseren


NEDIS stimuleert impulsaankopen met ‘Kassa & Fun’ van Nedis thumbnail
31-01-2012

NEDIS stimuleert impulsaankopen met ‘Kassa & Fun’

 NEDIS, impulsaankopen, marge, one stop shopping solution, consumenten electronica


27-04-2010

NEDIS maakt scannen eenvoudig met Scanmarker™

• Eenvoudig in gebruik • Snel • Betaalbaar


EuP richtlijn, NEDIS is voorbereid van Nedis thumbnail
24-11-2009

EuP richtlijn, NEDIS is voorbereid

Het milieu, de omgeving en de invloed van de mens hierop zijn belangrijke onderwerpen in ieders leven. Samen moeten we proberen de invloed van de mens op het milieu drastisch te reduceren. Ook de EU draagt hier aan bij, en past hiervoor diverse regelgeving toe. Zo ook de EU-richtlijn 2005/32/EG, Eco-Design Requirements for Energy Using Products. In deze richtlijn zijn eisen voor het ecologisch ontwerp van energieverbruikende producten vastgelegd. Het gaat hierbij om een kaderrichtlijn, waarbij v


basicXL: voor de laagste prijs van Nedis thumbnail
27-08-2009

basicXL: voor de laagste prijs

’s-Hertogenbosch, augustus 2009 | Niemand betaalt graag teveel voor een commodity product als stofzuigerzakken. NEDIS, fabrikant en distributeur van consumenten elektronica en accessoires introduceert daarom nu basicXL. Het no-nonsense merk voor super scherp geprijsde producten.


De nieuwe generatie König audiosets van Nedis thumbnail
27-08-2009

De nieuwe generatie König audiosets

s-Hertogenbosch, augustus 2009 | Audiosets met alleen een AM/FM radio en CD-speler zijn tegenwoordig niet meer voldoende. Met de populariteit van MP3’s en andere digitale formaten hebben ook nieuwe media dragers hun intrede gedaan. De iPod® en iPhone® zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire mediadragers, maar hoe luister je thuis naar je favoriete muziek vanaf je iPod®, iPhone®, SD kaart of USB stick? Een speakerset is leuk, maar de CD-spe


Game-on met König op vakantie! van Nedis thumbnail
20-07-2009

Game-on met König op vakantie!

’s-Hertogenbosch, juli 2009 | Het enorme aanbod aan game consoles geeft goed weer hoe populair gamen is. Naast de standaard consoles en controllers is er een enorm assortiment accessoires verkrijgbaar, zowel voor thuis als portable consoles. Maar hoe weet je wat waarvoor geschikt is? Of welke accessoires je echt niet kan missen?


Nedis ideale partner voor een compleet HDMI assortiment van Nedis thumbnail
17-07-2009

Nedis ideale partner voor een compleet HDMI assortiment

‘s-Hertogenbosch, juli 2009 | Voor wie op zoek is naar een uitgebreid assortiment HDMI producten is Nedis het juiste adres. De fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires loopt voorop met de nieuwste snufjes en trends en voert dan ook een zeer compleet assortiment HDMI producten en kabels. Onder het eigen merk HQ introduceert de leverancier nu HDMI kabels op rol en een zelfbouw connector kit.


König introduceert 2-in-1 draadloze A/V oplossing van Nedis thumbnail
03-04-2009

König introduceert 2-in-1 draadloze A/V oplossing

‘s-Hertogenbosch, april 2009 | Steeds meer mensen zijn alle kabels in huis zat, en zoeken naar andere oplossingen. Draadloos heeft de toekomst, en met een unieke combinatie van TV tuner en draadloos A/V systeem loopt König voorop in deze ontwikkeling. De VID-TRANS575 kan direct aangesloten worden op de kabelaansluiting, en het beeld door zenden naar een andere TV waar dan ook in huis.


König trendsetter in geavanceerde HDMI oplossingen van Nedis thumbnail
03-04-2009

König trendsetter in geavanceerde HDMI oplossingen

‘s-Hertogenbosch, april 2009 | Voor de laatste ontwikkelingen in consumentenelektronica en accessoires is de consument bij König aan het juiste adres. Het merk loopt voorop met de nieuwste snufjes en trends en introduceert nu zes nieuwe HDMI accessoires. Naast de hoge kwaliteit HDMI kabels biedt König nu ook switches, splitters en versterkers aan voor de veeleisende consument.


Verrassend lang doorzomeren met HQ van Nedis thumbnail
23-03-2009

Verrassend lang doorzomeren met HQ

’s-Hertogenbosch, maart 2009 | De zomer komt er aan! En daarmee ook de lange avonden
buiten genieten van een hapje en een drankje. Jammer genoeg wordt het in Nederland altijd alweer
snel te koud om lekker buiten te zijn. De terras heaters van HQ bieden dan uitkomst! Met de
nieuwe HA-HEATER10 en de HA-HEATER20 die HQ introduceert, verleng je de periode van lekker
buiten ontspannen door de comfortabele warmte die deze warmtebronnen produceren, of je nu een
balko


Nedis opnieuw trendsetter met nieuwste generatie HDMI kabel van Nedis thumbnail
13-03-2009

Nedis opnieuw trendsetter met nieuwste generatie HDMI kabel

’s-Hertogenbosch, maart 2009 | Early adapters op het gebied van beeld en geluid zijn bij Nedis
aan het goede adres. De fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires
loopt voorop als het gaat om de nieuwste technieken, zeker op het gebied van High Definition.
Onder de eigen merknaam König brengt de leverancier de eerste gecertificeerde en betaalbare
high end HDMI 1.3c bulkkabel op de markt. Een geavanceerde, fraai afgewerkte kabel voorzien


Nedis’ high end TV montage serie: König Bracket Solutions van Nedis thumbnail
04-03-2009

Nedis’ high end TV montage serie: König Bracket Solutions

‘s-Hertogenbosch, februari 2009 | De flatscreen heeft in zeer korte tijd een stevige positie veroverd in de Nederlandse huiskamers. Het is niet langer een luxeproduct, maar een essentieel accessoire voor elk interieur waarbij de vormgeving niet langer ondergeschikt is aan de beeldkwaliteit. Nedis introduceert nu een nieuwe beugellijn die hier perfect bij aansluit; König Bracket Solutions. Voor wie iets meer wil dan de goedkope varianten, maar de muursteunen uit het ho


Nedis benoemt internationaal strateeg Menno Takes tot Adjunct Directeur van Nedis thumbnail
24-02-2009

Nedis benoemt internationaal strateeg Menno Takes tot Adjunct Directeur

‘s-Hertogenbosch, februari 2009 |
Nedis, fabrikant en distributeur van consumentenelektronica en accessoires,
heeft Menno Takes aangesteld als Adjunct Directeur. Met de komst van de zeer ervaren strateeg
in o.a. Supply Chain Management wil het bedrijf haar internationale positie zowel binnen als
buiten Europa versterken. Takes is al enige jaren actief in de wereld van multinationals waar hij
zijn sporen heeft verdiend in o.a. Business Development, Supply Chain