Saaie HDMI kabels worden hip met König!

Saaie HDMI kabels worden hip met König! van Nedis

Door: Nedis  19-01-2009

‘s-Hertogenbosch, Januari 2009 | Je hebt een mooie TV, een modern home entertainment systeem, maar je hebt alles aangesloten met oersaaie kabels! Daar kan nu verandering in komen met de nieuwe LED HDMI kabels van König.

Na de introductie van de succesvolle HDMI kabel met LED verlichting, introduceert König nu een high-end variant. Deze nieuwe HDMI kabel heeft aluminium pluggen met het König logo, en is voorzien van een nylon net voor extra stevigheid. Dit geeft de kabel een nog exclusiever uiterlijk. Het grootste verschil met normale HDMI kabels zijn echter de blauwe LED pluggen.

Zodra de kabel aangesloten wordt op een actief apparaat zullen het König en het HDMI logo op de plug blauw oplichten. De kabel (CMP-CE037) is verkrijgbaar in 1.5, 2.5 en 5 meter en heeft een consumenten adviesprijs van respectievelijk €24,95, €28,95 en €34,95.

De CMP-CE037 is onderdeel van een high-end König kabelserie bestaande uit een breed aanbod van kabels. Van HDMI tot FTP en van DVI tot Mini USB. Ook zijn er verschillende adapter pluggen verkrijgbaar zoals HDMI naar DVI en USB A naar USB B. De gehele lijn is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en verpakt in luxe blister. Hiermee stelt Nedis u in staat de consument een compleet programma aan kabels te bieden.

Geïnteresseerd in de volledige König kabelserie? Bezoek dan www.nedis.nl en zoek op CMP-CE.