Safe & Secure met König beveiligingssystemen

Safe & Secure met König beveiligingssystemen van Nedis

Door: Nedis  15-10-2008

‘s-Hertogenbosch, Oktober 2008 |
Één op de vijf Nederlanders is wel eens slachtoffer geweest van een inbraak, terwijl de kans op inbraak met 90% afneemt als het huis goed beveiligd is. Iedereen wil veilig wonen en een goed beveiligingssysteem is dan onmisbaar. König heeft hier nu een betaalbare oplossing voor. Bovendien zijn de systemen gemakkelijk in gebruik, geen gedoe meer met kabels of lastige programmeersessies, gewoon ophangen en gebruiken. Nedis biedt zowel complete sets als losse units waarmee er voor iedere situatie de juiste toepassing is.

König draadloos alarmsysteem
Jaarlijks vinden er 480.000 inbraken plaats, waarna de meeste mensen direct een beveiligingssysteem aanschaffen. Maar waarom wachten als König de ideale oplossing biedt om inbraak te voorkomen? De SEC-ALARM100 bijvoorbeeld, is ideaal om het hele huis te beveiligen. Het König draadloze alarmsysteem bestaat uit 6 draadloze deur/raam sensoren en is heel gemakkelijk aan te sluiten. Bovendien maakt Nedis het beveiligen van je huis uiterst betaalbaar, de consumentenadviesprijs van deze set is slechts €49, - en daarnaast zit je niet vast aan een maandelijks beveiligingsabonnement.

König beveiligingscamera
De beveiliging is zelfs heel gemakkelijk uit te bereiden met een camera. Ideaal om te kijken wie er voor de deur staat voordat je open doet of om
een auto in de gaten te houden. De SEC-CAM41 is zelfs direct aan te sluiten op de antenne aansluiting in de meterkast waarna het beeld gemakkelijk verder door het huis gedistribueerd kan worden, zodat overal en altijd het beeld bekeken kan worden. Ook hiervan denken veel mensen onterecht dat dit duur is. König biedt deze extra veiligheidsmaatregel aan tegen een consumentenadviesprijs van slechts € 99, -

König bewegingssensors
Naast een complete set ben je ook voor losse units bij König aan het goede adres. De SEC-APR10 en SEC-APR20 zijn onafhankelijke bewegingsensoren. Deze sensoren werken zonder centrale en op batterijen waardoor ze nog flexibeler in te zetten zijn. Behalve thuis kan men deze sensoren ook op vakantie in een caravan, camper, tent of hotelkamer gebruiken. Zodra deze sensoren beweging signaleren geven zij een luid alarm waardoor de omgeving gewaarschuwd wordt. Met een consumentenadviesprijs van €19,95 en €24,95 zijn ook deze beveiligingsartikelen zeer betaalbaar.

Beveiligen hoeft dus niet duur en ingewikkeld te zijn. Met de verschillende oplossingen van König zijn consumenten in staat om tegen een scherpe prijs het huis prima te beveiligen.

Benieuwd naar het volledige König beveiligings assortiment? Kijk dan op www.nedis.nl.