Ultrasnel netwerk via elektriciteitsnet met König Homeplug Kit 200

Ultrasnel netwerk via elektriciteitsnet met König Homeplug Kit 200 van Nedis

Door: Nedis  26-11-2007

’s-Hertogenbosch, november 2007 |

Voor wie genoeg heeft van alle netwerkkabels in huis heeft König de perfecte uitbreiding op de serie netwerkproducten: de König Homeplug Kit 200. Een handige set adapters waarmee je het bereik van het netwerk eenvoudig kunt uitbreiden via het elektriciteitsnet. Met een bereik van 200 m kan het hele gezin nu surfen, chatten, of films downloaden vanuit iedere kamer met een snelheid tot maar liefst 200 Mbps! Het enige dat je daar nodig hebt is een stopcontact en een PC of andere randapparatuur.

De Homeplug Kit 200 is dé manier om van ingewikkelde bekabeling af te komen of het netwerk heel gemakkelijk uit te breiden. Plug een adapter is het stopcontact en sluit hier de modem of router op aan. De internetverbinding is nu via elk stopcontact in huis met een tweede adapter eenvoudig ‘af te tappen’. Het dataverkeer wordt veilig en zonder verlies van signaal verstuurd!

De kit is ook handig wanneer een draadloos netwerk wordt verstoord door apparatuur of andere stoorzenders in huis. Overbrug het stuk waar het signaal wordt onderbroken met de homeplugs en het probleem is opgelost. Zo kun je toch de draadloze verbinding behouden!

König Homeplug Kit 200: Vergroot het netwerkbereik, behoudt signaalsterkte en snelheid!

De homeplugs zijn per twee stuks, CMP-HOMEPLUG35, en ook los verkrijgbaar, CMP-HOMEPLUG30, tegen zeer scherpe prijzen!

Bestel ze nu op www.nedis.nl.