Niksertussen.nl gaat huis van eigen site kopen

Door: Niksertussen.nl  13-03-2006
Trefwoorden: Internet, Makelaardij, Woningmarkt

Amsterdam, 9 maart 2006 – De onafhankelijke woningsite Niksertussen.nl, waar iedereen zonder tussenkomst van een makelaar een woning kan kopen, verkopen of verhuren, zet vandaag een opmerkelijke stap. De website, die normaal gesproken dient als forum voor aanbieders en zoekers van woningen, mengt zich nu zélf in het koopproces. De komende zeven weken maken mensen die hun huis aanbieden of zoeken op Niksertussen.nl kans op de aankoop van hun huis door Niksertussen.nl zelf. Uiteraard zonder tussenkomst van een makelaar!

Geen makelaar
Vanaf vandaag maken op Niksertussen.nl geplaatste huizen zeven weken lang kans om gekocht te worden door Niksertussen.nl, na een officiële trekking door een notaris. Aan het koopproces komt uiteraard geen makelaar te pas. Naast aankoop van de woning door Niksertussen.nl, maakt men gedurende deze zeven weken ook kans op onder andere 1 jaar lang gratis hypotheek NBG Finance, gratis 1 jaar bellen, internetten & digitale televisie Casema, gratis 1 jaar tanken Tango, levenslange pechhulp Route Mobiel, levenslang abonnement van Nationale Tijdschriftenbon, 3 daagse VIP all-in arrangementen van Hotelbon, toegangskaarten voor de pretparken van Zomervoordeel en nog veel meer.

Monopolies
Niksertussen.nl ging enkele maanden geleden succesvol de strijd aan met de monopolisten Funda.nl en de NVM. Initiatiefnemer John Coffeng van Niksertussen.nl: “Monopolies zijn nu eenmaal niet meer van deze tijd. Ook Funda kan dus geen alleenrecht op deze markt claimen”.

Niksertussen.nl
Op Niksertussen.nl worden inmiddels bijna 5.000 woningen te koop of te huur aangeboden en dat aantal blijft gestaag groeien. De site heeft 70.000 unieke bezoekers per maand Niksertussen.nl biedt een alternatief op de door Funda.nl gedomineerde markt voor online woningadvertenties. Op Funda.nl kan alleen een woning worden aangeboden via een makelaar die lid is van de NVM. Een makelaar rekent al snel een courtage van 1,5 tot 2% en doet daar weinig voor. Dat kost de consument duizenden euro’s. Door de woning zélf aan te bieden op Niksertussen.nl is een makelaar niet meer nodig. Niksertussen.nl is niet alleen voordelig, de site biedt de aanbieder ook een scala aan tips voor het verkopen of verhuren van de eigen woning. Zo krijgt men op de site advies over de koop en verkoop, woningwaarde, verkoop- en huurcontracten, notarissen, hypotheek, taxatie en bouwkeuring.

Trefwoorden: Internet, Makelaardij, Woningmarkt

Contact Niksertussen.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share